Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A facebook-nak is indult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook-nak is indult egy társkeresője! Máris 10-12szer annyi férfi van mint nő. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 15:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:
79%
Íme a kedves, rendes, szeretnivaló férfiak!
2020. okt. 25. 16:24
 22/121 anonim ***** válasza:
78%

"Kint a szabadban szoktatok sétálni néha srácok ?"

Ok nem. Ők incel oldalakról szedik a világképüket.

23/121 anonim ***** válasza:
84%
Starbucks-ért mi jár, szopás, te kedvesrendes srác? Akkor vidd Frei-be.
 24/121 anonim ***** válasza:
24%
22, ásít..... nincs érv, akkor jöhet az incelezés, ugye?
2020. okt. 25. 16:27
 25/121 anonim ***** válasza:
82%

Egyesek annyira szerencsétlenek. Most mire jó állandóan sajnáltatni magatokat???

Az én férjem megismert, majd randira hívott. Mit kell ezen ennyit vacakolni??

2020. okt. 25. 16:28
 26/121 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az ilyen inceleket mint itt sok válaszoló elkéne vinni valami szigetre, hogy ne itt rontsák a levegőt.
2020. okt. 25. 16:42
 27/121 anonim ***** válasza:
12%

@25

Mondjuk azt, hogy ilyenkor rendszeresen párja van minden nőnek (ami többnyire igaz is), akinek meg még sincs, hát az ma ezért nem ér rá, holnap meg azért. Ti tényleg nem fogjátok fel, hogy nem a próbálkozás marad el, hanem a SIKERES próbálkozás? Különben hozzátenném, hogy az én, 25-30 éves korosztályomban totál azt látom, amit a sorstársak is leírtak már n+1 alkalommal, többek közt itt is: aki nem vonzó külsejű, élén a tök mindegy, milyen mértékben, de túlsúlyos férfiakkal, azok totál magányosak, vagy olyan szinten megalkudnak, hogy még jó, hogy nem fintorognak látványosan, amikor a "párjuk" mellett vannak. Sőőőt, tovább megyek. Úgy másfél éve, amikor még egy boltban dolgoztam, egy itteni kérdésen vérszemet kapva elkezdtem írni egy statisztikát a boltba betérő párokról, az elmebaj határán. A számok már régesrég nincsenek meg, de össz-vissz egyetlen olyan férfit láttam, akin még én is láttam, hogy nem túl vonzó, de mellette egy igen irigylésre méltó nő volt. Ja igen, csak a sztorihoz hozzátartozik, hogy bár a fene nem kérdezte és rohadtul nem is érdekelt, de elmondták, hogy a faszi sportolt nagyon sokáig, aztán lesérült, és azóta jöttek fel a kilók is... Nyilván lehet kötekedni azzal is, hogy nem tudhatom, hogy az a párnak látszó két személy nem csak két testvér vagy haver volt-e, de még az én minimális szociális készségeimmel is elég egyértelműen fel lehet ismerni.

Na ezt a totál irreleváns szöveget csak azért írtam le, mert én tényleg nagyon szívesen látnék ilyen "változatos" duókat, amik nem azt a tézist támasztják alá, hogy rossz külsejű férfi mellé nem csak EXTRÉM rossz külsejű nő jut. Mókás azt is látni, mennyit fordult a világ: korábban nem a nők voltak a szebbik nem?

2020. okt. 25. 16:46
 28/121 anonim ***** válasza:
79%

#19: Ha kimondom nyíltan, akkor valóban nem, de ha diszkréten eszerint élek, akkor áldom a sorsot és minden nap nagyobb megerősítést nyerek - függetlenül attól, hogy a magánytól szenvedek, de MÉG MINDIG A KISEBBIK ROSSZ.

Ugyanis leginkább kétféle kapcsolatot látok a környezetemben. Az egyik, ahol a férfi nyer többet a kapcsolaton (elárulom: nem a kopaszodó pocakos férfi és a jó nő kombó szokott lenni), a másik amikor a nő használja ki a férfit és ő nyer többet rajta.

Nagyon ritka az egyenrangú kapcsolat.

2020. okt. 25. 16:47
 29/121 anonim ***** válasza:
20%
Dolgozik a 20/80 szabály csak ezt jelenti a férfiak 20%a kapja a nök 80%át.
2020. okt. 25. 16:48
 30/121 anonim ***** válasza:
86%

"Mondjuk azt, hogy ilyenkor rendszeresen párja van minden nőnek (ami többnyire igaz is)"

És kikkel vannak párban ezek a nők?

Ilyen sötétséget!

2020. okt. 25. 16:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!