Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda és/vagy incel, dühös férfiak nagy része miből gondolja, hogy ő jó választás lenne párkapcsolatra?
Rengeteg ilyen férfit láttam már megnyilatkozni, sok be is próbálkozott nálam, szóval van egy képem arról, hogy mi a helyzet.
Én soha nem vártam a férfiaktól sem vagyont, sem nagydumás jellemet, sem kigyúrt testet, és azt sem, hogy legyen szexuálisan tapasztalt. Mégsem tudott a főkérdésben említett kategóriából egyetlen egy sem megfelelni a komoly kapcsolattal szembeni az elvásáraimnak.
Nálam alapvető, hogy a párom kezeljen egyenrangú félként, és ne legyenek szexista, soviniszta megkülönböztetései. Itt már a jó 80%-uk kiesett, mert egy idő után mindegyik mondott valami olyasmit, hogy a nő ne legyen fő döntéshozó, nem képesek logikára, ne keressenek több pénzt a férfinál, ne legyen fontos a karrierük, alapvetően az ő dolguk a házimunka, vagy ha nem ezek, akkor a keserű siránkozás jött, hogy neki mennyit kell teperni egyetlen nőért, míg a nőknek habkönnyű az életük, mindenben segít nekik valaki, semmit nem kell tenniük semmiért. Vagy elég 1-1 aprósáb (pl. hogy akár csak megtetszett neki valaha néger/arab srác vagy esetleg volt 1-2 egyéjszakás kalandja), akkor egyből igénytelennek, büdös tetves lotyónak van tartva. Aki ilyeneket gondol, és még hangoztatja is, normálisabb fajta nőnél azonnal megy a kukába.
Vagy ott a másik véglet: Azok a szerencsétlen srácok, akik női streamereknek nyomják a pénzt, megveszik az összes.eggezett fürdővizüket, meg hasonlók, tehát valami csodálatos isteni lényként tekintenek a nőkre. Ez is pont olyan gáz, mint az előző eset.
A másik, ami alapvető, hogy legyen valami érdekes a jellemében, legyen humora, legyen vevő a világra, de itt is elhasal a legtöbb, mert sírnak, hogy nekik kell "szórakoztatni" a nőt (sosem vártam ilyet), meg ilyen tipukus szőke kis golddiger dolognak van beállítva, hogy ha egy nő szeret utazni. Vagy elég megnézni, hogy a wellness szónak már lassan h.ülyepicsa tartalma van, oda lehet csapni abba a fiókba, amiben a csizma, smink, shoppingolás és a lájtkóla van.
Sokuknak van valami súlyos mentális bibije, nagyon merev, vagy épp rettenetesen sérült, pl. én ismertem olyat, aki megfenyegetett öngyilkossággal, ha nem megyek vele legalább egy randira. Meg olyannal is, aki pár pohár ital után sérelmezte, hogy én merek olyat mondani, hogy bizonyos emberek ne érjenek hozzám (pl. buszon, buliban ne fogdossanak), mert hát kinek képzelem én magam, mikor persze a jóképűek meg is b.asznatnak, és ha nem tetszik valaki a kis királykisasszony énemnek, akkor olyat merek mondani, hogy ne is érjen hozzám. :D
Ami még ott van, az a szex. A legtöbb ilyen palitól okoskodást kaptam, hogy én puncim mire "nedvesedik", szerintük nyilván dominanciára, duzzadó mellizomra, ha pedig egyikre sem, akkor ha egy srácra fel tudok izgulni, akkor ott van az "alfa szikra", ami által több értéket képvisel mint én, meg, hogy egyikünk sem élvezne el ekkora meg akkora faroktól, és még sorolhatnám. Ki a fenének van kedve olyan emberekkel szexelni, akik cselekvés helyett dumálnak, és tapasztalat nélkül megrögzötten okoskodnak egy olyan nemi szervről, amiről vagy semmi tapasztalatuk nincs, vagy nagyon kevés/prosti (?) Vagy olyannal, aki már r.ibancságnak fogja fel, ha van szexuális étvágya egy nőnek?
Mi az előnyük? Mindig a hűséget hozzák fel, meg azt, hogy ők aztán komoly kapcsolatot akarnak, nem játszadoznak és tartanak több vasat a tűzben. Ez hol erény, mikor lehetőségük sem lenne rá, mivel nem kellenek a nők nagy részének (pont ez a bajuk), valamint vonzóbb külsejű és személyiségű férfiak között is van olyan bőven, aki ugyanezekre képes?
Elhiszem, hogy nem mind ilyen, mint leírtam, akinek nem inge, ne is vegye magára, de ugyanakkor ha adott egy vonzó nő, aki küzdött azért, hogy minden téren a maximumot hozza ki magából, nem fog leállni még normális, de csúnya férfival, mivel elérhető számára az a kategória, aki vonzó külső mellé normális is.
Tehát, miért jönnek azzal, hogy ők milyen jó választás lennének, meg, ha normális párt akar egy nő, akkor nézzen szét a "barátzónában", meg a "kiselejtezett" férfiak között?
Őszintén kérdező ennek a kérdésnek mi értelme van?
Ez ilyen önbizalom növelő, hogy nálad is van szánalomra méltóbb? Mert általában az incelgyűlölők azok valami frusztrációjukat élik ki ezzel.
Nem hinném, hogy én bármennyire is szánalomra lennék méltó, szóval bukott az elmélet.
Nem gyűlölöm az inceleket, amikor viszont gyűlölködnek, és a kérdésemben leírt dolgokat művelik, az irritál, undorít. Direkt leírtam azt is, hogy tudom, hogy nem mind ilyen.
Az, hogy más selejtnek is van valamilyen nője, nem azt jelenti, hogy semmi baj nincs velük.
Még annyi, hogy az egész kérdésből süt, hogy te valami frusztrációdat éled ki ezzel, amit itt művelsz, tehát írod, hogy te ilyen meg amolyan tökéletes vagy és ilyen meg amolyan jó a kapcsolatod, akkor már csak a kérdés kiírásából felmerül számomra az a kérdés, hogy az itteni hosszú írásaid mögött milyen sérelem áll?
Mert ez az, amire nem kapunk választ, és mélyen hallgatsz róla, aki ugyanis mint állítja boldog kapcsolatban él az állítólag tökéletes párjával, (és állítólag még nő is, vagyis ezt lehet kivenni az írásodból) az nem áll le ilyen kérdéseket írogatni. Ez van. Téged valami frusztrál, valami zavar, és emiatt rúgsz bele olyanokba, akiket magadnál is szánni valóbbnak tartasz.
"Az, hogy más selejtnek is van valamilyen nője, nem azt jelenti, hogy semmi baj nincs velük."
Csak azt, hogy most ismered be, hogy az inceleknek teljesen igaza van, és ők egyszerűen pechesek. Tehát legalább ne érvelj már magad ellen!
Kérdező!
"Lassan 8 éve van mellettem egy ilyen férfi, és semmit nem tud a fajtátok, amit ő nem, fordítva pedig ez nem mondható el."
És olyan boldog párkapcsolatban élsz vele, hogy a Gyakorikérdéseken olvasgatsz inceles kérdéseket a PÁRKAPCSOLAT kategóriában...
"vagy ha nem ezek, akkor a keserű siránkozás jött, hogy neki mennyit kell teperni egyetlen nőért, míg a nőknek habkönnyű az életük, mindenben segít nekik valaki, semmit nem kell tenniük semmiért"
Ez nem sovinizmus, csak ténymegállapítás. Normális nőként erre az lenne a válaszod, hogy
"Igen, valóban, de nekem van gerincem, nem élek vele, nem használom ki ezeket a dolgokat, mert akkor szemen köpném magam a tükörben, igaz, így rengeteg hátrányt szenvedek a Miss Picsa kolléganőimmel szemben és ez roppant módon bosszant is, de mindig arra gondolok, hogy nekem legalább van becsületem, még ha ki is törölhetem vele."
"Valóban igazad van, de ezzel nem tudsz mit tenni, maximum átműttetheted magad transzneművé, de nagyon csúnya lány lenne belőled, így az sem megoldás. De mivel jelenleg együtt vagyunk és PÁRKAPCSOLATBAN élünk, ezért ebből te is profitálsz. Mivel te vagy nekem, nehezebb az én dolgom is, mert nem visz rá a lélek, hogy leszopjam a főnökömet, de mivel fontos számomra a karrierem, néha muszáj vele vacsoráznom mélyen dekoltált ruhában, kétértelmű jeleket adnom neki és eljátszanom sokadszorra, hogy én nem a könnyen kapható lány vagyok. Aztán ebből mindenképp én jövök ki jól, mert ha ennyitől engem részesít előnyben, akkor azért, ha meg nem bír a farkával és rámmozdul durván, akkor már be van készítve a diktafon és a rejtett kamera és akkora metoo botrányt csinálok belőle, hogy a NANE fog lobbizni érte, hogy én legyek az új igazgató a cégnél."
Szóval a bizonyított tényt mindig el kell ismerni, ha nem tudod mivel hitelt érdemlően cáfolni. Lereagálni viszont többféleképpen lehet. Felnőtt emberként is, nem nemek közti háborút csinálva belőle.
Mi férfiak sem sértődünk meg a nők hasonló ténymegállapításán, hogy "Neked férfiként könnyű éjszaka végigmenned egy gettós környéken, kevesebben támadnak be, mintha én tenném ezt egyedül, nőként." mert ez is tény.
"meg ilyen tipukus szőke kis golddiger dolognak van beállítva, hogy ha egy nő szeret utazni."
Nem, de azért nem mindegy, hogy amit például Vígh Bori (digitális nomád) vagy a Sárgaruhás lány csinál azt férfiként kissé sokkal nehezebb lenne megcsinálni. Persze, ha maga vagy Bear Grylls, akkor bírod az utcán alvást és a semmiből is tudsz táplálékot nyerni, de ettől eltekintve azért szerintem azt sem sovinizmus kijelenteni, hogy
1. Nőket szívesebben fogadnak be - akár utcáról beesve, ha nincs előre lezsírozott Booking foglalásuk is.
2. Nők könnyebben tudnak ingyen másoknál aludni, főleg férfiaknál. A rafináltabbaknak szexelniük sem kell vele, csak hagyni őket udvarolni és fürödni a bókokban.
3. Több veszély leselkedik rájuk (megerőszakolás), viszont cserébe egy női sikolyra mindenki ott terem és sok férfi lovagiasan (sokszor annak reményében, hogy majd a hős lovag jutalma lesz a nő) megmenti a segítségért kiáltó nőt, tehát nőként ugyancsak arra kell figyelni, hogy mindig olyan helyen legyen, ahol sok ember van és lehetőleg nem mászni bele a helyi alvilágba. A harmadik világ országai mindkét nem számára egyformán veszélyesek. Sőt, sok országban férfiként azért megverhetnek vagy simán ki is nyírhatnak, hogy te fehér "gazdag amerikaiként" milyen jogon mész az ő országukba.
Nem beszélve a munkával egybekötött dolgokról. Azért nem mindegy, hogy valaki bentlakásos au pair és egy relatíve szabad munkaköre van, ahol megismeri az egész környéket, ahol dolgozik vagy ugyanez házvezető nőként, vagy férfiként 1-2 ritka kivételtől eltekintve (medencetisztító, kertész, mindenes ház körüli karbantartó) legtöbbször fos munkák vannak, ahol embertelen körülmények között mikrobusszal hoznak-visznek mint a heringek és gyártósor, csomagolás, az ennél aljábbakról nem is beszélve, mint építőipar, húsüzem...
Magasan képzett diplomás munkakörben kezd egyenlőbb lenni az arány, ott a nőknek és férfiaknak is gyakran van csocsóasztalos, babzsákon alvós kávégépes laptopos munkájuk bulis csapatépítő tréningekkel.
De most a közepes, átlagos képzettséget vettem alapul. Sőt, nőnek au pairkedéshez vagy házvezetéshez elég a 8 általános is, férfiként érettségi nélkül sokszor még gyártósorra vagy csomagolóüzembe sem vesznek fel.
"de ugyanakkor ha adott egy vonzó nő, aki küzdött azért, hogy minden téren a maximumot hozza ki magából, nem fog leállni még normális, de csúnya férfival, mivel elérhető számára az a kategória, aki vonzó külső mellé normális is."
Kimondtad a varázsszót. Amennyiben ELÉRHETŐ számára aki vonzó külső mellé normális is.
Csak legtöbbször nem ez a helyzet, amit már explicit bizonyít az is, hogy randira megy az adott "incellel", hiszen
1. ha lenne neki normális pasija, akkor nyilván nem randizna mással.
2. ha nincs neki valami miatt (szakított, megözvegyült vagy fiatal és még most kezdi a párkapcsolatot), akkor pedig az ELÉRHETŐ pasik közül választana magának szerinte normálist.
3. Önmagadnak mondasz csúnyán ellent, hiszen a személyiség ugyan idővel és beszélgetések során látszik, de a vonzóbb KÜLSŐ már azonnal... Ergo: ha te elfogadsz egy randimeghívást, akkor azzal ugyancsak explicit bizonyítottad, hogy az illető férfit elég vonzónak találod a szexre.
Ez alól egyetlen kivétel van, amikor szándékosan, aranyásási céllal mész bele, hogy valakivel fizettess mondjuk egy vacsorameghívást vagy kevésbé ganéj esetben legalább a magadét fizeted csak puhatolózol, hogy milyen perspektíva rejlik az adott férfiben egzisztenciális téren.
És ne gyere azzal, hogy olyat mondott, amivel elrontotta, mert ha tényleg nem nagyon elborult elméjű pszichopata (én férfiként nem hőbörgök, hanem elfogadom, hogy ilyenek is vannak), akkor legalább szexelhetnél vele, hiszen mivel a külsejét már az elején láttad és felmérted, elméletileg annak vonzónak kell számodra, hogy legyen, ha nem aranyásási céllal mentél bele a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!