Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A ronda és/vagy incel, dühös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda és/vagy incel, dühös férfiak nagy része miből gondolja, hogy ő jó választás lenne párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen férfit láttam már megnyilatkozni, sok be is próbálkozott nálam, szóval van egy képem arról, hogy mi a helyzet.

Én soha nem vártam a férfiaktól sem vagyont, sem nagydumás jellemet, sem kigyúrt testet, és azt sem, hogy legyen szexuálisan tapasztalt. Mégsem tudott a főkérdésben említett kategóriából egyetlen egy sem megfelelni a komoly kapcsolattal szembeni az elvásáraimnak.

Nálam alapvető, hogy a párom kezeljen egyenrangú félként, és ne legyenek szexista, soviniszta megkülönböztetései. Itt már a jó 80%-uk kiesett, mert egy idő után mindegyik mondott valami olyasmit, hogy a nő ne legyen fő döntéshozó, nem képesek logikára, ne keressenek több pénzt a férfinál, ne legyen fontos a karrierük, alapvetően az ő dolguk a házimunka, vagy ha nem ezek, akkor a keserű siránkozás jött, hogy neki mennyit kell teperni egyetlen nőért, míg a nőknek habkönnyű az életük, mindenben segít nekik valaki, semmit nem kell tenniük semmiért. Vagy elég 1-1 aprósáb (pl. hogy akár csak megtetszett neki valaha néger/arab srác vagy esetleg volt 1-2 egyéjszakás kalandja), akkor egyből igénytelennek, büdös tetves lotyónak van tartva. Aki ilyeneket gondol, és még hangoztatja is, normálisabb fajta nőnél azonnal megy a kukába.

Vagy ott a másik véglet: Azok a szerencsétlen srácok, akik női streamereknek nyomják a pénzt, megveszik az összes.eggezett fürdővizüket, meg hasonlók, tehát valami csodálatos isteni lényként tekintenek a nőkre. Ez is pont olyan gáz, mint az előző eset.

A másik, ami alapvető, hogy legyen valami érdekes a jellemében, legyen humora, legyen vevő a világra, de itt is elhasal a legtöbb, mert sírnak, hogy nekik kell "szórakoztatni" a nőt (sosem vártam ilyet), meg ilyen tipukus szőke kis golddiger dolognak van beállítva, hogy ha egy nő szeret utazni. Vagy elég megnézni, hogy a wellness szónak már lassan h.ülyepicsa tartalma van, oda lehet csapni abba a fiókba, amiben a csizma, smink, shoppingolás és a lájtkóla van.

Sokuknak van valami súlyos mentális bibije, nagyon merev, vagy épp rettenetesen sérült, pl. én ismertem olyat, aki megfenyegetett öngyilkossággal, ha nem megyek vele legalább egy randira. Meg olyannal is, aki pár pohár ital után sérelmezte, hogy én merek olyat mondani, hogy bizonyos emberek ne érjenek hozzám (pl. buszon, buliban ne fogdossanak), mert hát kinek képzelem én magam, mikor persze a jóképűek meg is b.asznatnak, és ha nem tetszik valaki a kis királykisasszony énemnek, akkor olyat merek mondani, hogy ne is érjen hozzám. :D

Ami még ott van, az a szex. A legtöbb ilyen palitól okoskodást kaptam, hogy én puncim mire "nedvesedik", szerintük nyilván dominanciára, duzzadó mellizomra, ha pedig egyikre sem, akkor ha egy srácra fel tudok izgulni, akkor ott van az "alfa szikra", ami által több értéket képvisel mint én, meg, hogy egyikünk sem élvezne el ekkora meg akkora faroktól, és még sorolhatnám. Ki a fenének van kedve olyan emberekkel szexelni, akik cselekvés helyett dumálnak, és tapasztalat nélkül megrögzötten okoskodnak egy olyan nemi szervről, amiről vagy semmi tapasztalatuk nincs, vagy nagyon kevés/prosti (?) Vagy olyannal, aki már r.ibancságnak fogja fel, ha van szexuális étvágya egy nőnek?

Mi az előnyük? Mindig a hűséget hozzák fel, meg azt, hogy ők aztán komoly kapcsolatot akarnak, nem játszadoznak és tartanak több vasat a tűzben. Ez hol erény, mikor lehetőségük sem lenne rá, mivel nem kellenek a nők nagy részének (pont ez a bajuk), valamint vonzóbb külsejű és személyiségű férfiak között is van olyan bőven, aki ugyanezekre képes?

Elhiszem, hogy nem mind ilyen, mint leírtam, akinek nem inge, ne is vegye magára, de ugyanakkor ha adott egy vonzó nő, aki küzdött azért, hogy minden téren a maximumot hozza ki magából, nem fog leállni még normális, de csúnya férfival, mivel elérhető számára az a kategória, aki vonzó külső mellé normális is.

Tehát, miért jönnek azzal, hogy ők milyen jó választás lennének, meg, ha normális párt akar egy nő, akkor nézzen szét a "barátzónában", meg a "kiselejtezett" férfiak között?

2020. okt. 10. 17:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
58%

"Választ pedig még mindig nem kaptam: Szóval nemcsak nekem, hanem BÁRMILYEN nőnek miért lennél jobb választás, mint egy vonzóbb férfi, aki mellé lelkileg is normális, értelmes, lehet vele komoly kapcsolatot építeni és nem vergődik, gyűlölködik? Mit tudnál nyújtani?"

Kérdező, én nem dobálok olyanokat rád sem, ami nem biztos hogy igaz. Nem személyeskedek,mert nem ismerlek. Javaslom, te is tedd ezt.

Az, hogy külsőre vonzóbb, az lehet. Velem is lehet komoly kapcsolatot építeni, tudok főzni, szeretek takarítani és tisztán tartani a környezetemet, igényes vagyok és figyelek magamra és másokra is.

Én is normálisnak és értelmesnek tartom magam, sőt aki ismer az is.Naponta a munkahelyemen komplex feladatokat és nehéz dolgokat oldok meg, vagy találok rá megoldást.

Nem vergődök és nem gyűlölködök. Szimplán az élet ilyen, de én ezt elfogadtam. A nők ilyenek, hát legyenek. Nem utálom őket, régebben lehet így volt, mert nem értettem fiatalabb fejjel az élet hogyan működik.

Mesevilágot szerettem volna létrehozni, amit kiskoromban elképzeltem.

Szerettem volna egy feleséget, gyereket, normális családot.

Viszont ez a mai világban nekem úgy néz ki, nem jöhet össze.

Leírtam miért, mert nem születtem olyannak, amit a nők szeretnének.

Egyik mondatomban sem bántottam őket itt sem, nem is fogom.

Tényeket írok le kizárólag, amiket tapasztaltam a saját életemben.

Az egyik legelfogadóbb ember vagyok egyébként a környezetemben, én nem ítélek el senkit alapból. Ha csinál olyat,ami nekem nem tetszik, akkor megmondom neki, és ennyi. Attól hogy nem értünk egyet, és nem ugyanazt gondoljuk nem utáljuk egymást,csak nem kell egymással beszélgetnünk akkor.

2020. okt. 10. 21:37
 22/39 A kérdező kommentje:

Hááát, ne haragudj, de azért ezzel a mondattal rendesen bemutatkoztál:

"Az a vonzó külsejű szerinted "normális" férfi, utólag megtudod majd mi mindent csinált a hátad mögött még, és mennyi idő után fog megunni téged. "

Kicsit gondolkozz el.

Nem bántásból mondom én sem. Viszont, ha kicsit körbe nézel, láthatod, hogy nemcsak jóképű férfiaknak van a kapcsolata. Ergo lehet neked is, és rossz felé tapogatózol, ha szerinte kizárólag a külsőd miatt nem jön össze + szerinted nem fejleszthet magán az ember, nem lehet sehogy sem vonzóbb az ellenkező nem számára.

2020. okt. 10. 21:46
 23/39 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező,

Nem azt írtam, hogy mindegyik ilyen. A legtöbb viszont ilyen, és ezt sem azért írom,mert csak én így gondolom. Nézz meg hány ilyen kérdés van az oldalon, sok ismerőssel beszélgettem erről, akikkel beszélgettem nők, tőlük is ezt hallgattam folyamatosan.

Biztosan van olyan is,aki nem ilyen és nem ezt csinálja. Én élőben nem találkoztam még ilyennel, pedig sok férfival beszélgettem erről. Velük lehetett jobban.

Nekem tudom hogy emiatt nem lehet kapcsolatom, hiszen ha az arcom miatt már elítélnek, akkor megismerni sem akarnak. Ezáltal beszélgetni sem akarnak a nők velem, és így meg sem tudom mutatni mi van bennem, vagy mi nincsen.

Fejleszthet magán az ember sok dolgot, én is ezt teszem. De a fenti dolog miatt, én hiába teszek így. Hiába fejlesztem magam, ha meg sem akarnak ismerni. Vonzóbb lehet sok dolog miatt, HA meg akarják egyáltalán ismerni.

Nálam ez nem megy, mert még esélyt sem adnak erre.

2020. okt. 10. 21:58
 24/39 A kérdező kommentje:

"A legtöbb viszont ilyen"

A csúnyák között sem jobb a helyzet semmivel sem. Az emberek nagy része gáz, elég végignézni a világon. Ha valaki minőségi párkapcsolatot akar, ami akár sírig tarthat, és nem akarja, hogy kiégjenek, csalják egymást, akkor nehéz dolga van.

"Nálam ez nem megy, mert még esélyt sem adnak erre."

Szerinted a többi nem jó külsejű férfi, aki kapcsolatban van, hogyan kapott esélyt?

2020. okt. 10. 22:02
 25/39 anonim ***** válasza:

Nem is mondtam egy szóval sem, hogy a kevésbé jól kinézők között nincs ilyen, van. Csak sokkal kevesebb szerintem. Sok ilyen emberrel beszélgettem, és tőlük a legtöbb esetben nem hallottam ilyen sztorikat. Ha volt is nekik barátnőjük, mint az egyik barátomnak is van most, megbecsüli a barátnőjét.

Csak hogy példát írjak, ő a munkahelyén ismerkedett meg vele, mert beszélgetni kezdtek szünetekben. Nagyon normális csaj a maga módján, neki is mondtam. De pl. az ő barátnője nekem egyáltalán nem jön be, külsőre sem, és belsőre sem. Nem érdeklik olyan dolgok,amik pl. engem nagyon gondolok itt tudományos dolgokra, fejlesztésekre stb. Teljesen más világban gondolkozunk. Nem tudnánk hosszútávon egymás mellett meglenni, ők mostanában a mindennapi betevőre is úgy dobják össze a pénzt. Én ezt nem bírnám csinálni, inkább megteremtem magamnak a többet, és fejlődök olyan szintre, ahol már többet fizetnek és nem kell ilyeneken aggódnom. Ezt is tettem idáig is.

Másik barátomnak szerencséje volt nagyon, Tinderen összejött neki elsőre, vagyis a most már barátnője volt az egyetlen, aki visszajelölte őt. És összejött neki, tudja hogy nagyon szerencsés, ő mondta ezt nekem.

Neki sem jött össze nagyon sok éven keresztül semmi, olyan volt mint én. Aztán jött neki ez.

2020. okt. 10. 22:22
 26/39 anonim ***** válasza:

Nekem viszont soha nem volt szerencsém ilyen helyzetekben, tényleg egyszer sem. Volt anno olyan nő, akivel alakult volna valami, de az élet közbeszólt. Meghalt az egyik hozzátartozója, és konkrétan mindenkit leépített maga körül akkor. Telefont se vette fel, nem válaszolt semmire, teljesen eltűnt. Sokáig próbáltam elérni, elmentem a házuk elé, hátha láthatom legalább őt. De nem, semmi, teljesen felszívódott.

Sokszor akinek tetszhettem(legalább is így gondolom), a fülem hallatára beszélték le a csajt rólam a barátnői... nem egy ilyen volt.

2020. okt. 10. 22:27
 27/39 A kérdező kommentje:

"Nem is mondtam egy szóval sem, hogy a kevésbé jól kinézők között nincs ilyen, van. Csak sokkal kevesebb szerintem. "

Szerintem meg nem. Én is sok embert ismerek, sokkal beszélgettem, és sokkal ismerkedtem is, és ismerősök révén is vannak sztorik...

Először is, az nem erény, hogy milyen hűséges, és csak egy vasat tart a tűzben, ha nem népszerű, nincs lehetősége. Az, hogy ilyen téren milyen az ember, vérmérséklettől, beállítottságtól függ. Ismertem tipikusan társkeresésben szerencsétlen férfit, akinek végre összejött a 20-as évei végén egy barátnő, ráadásul egészen csinos, és akkor hirtelen elkezdte, hogy ő ki akarná magát próbálni más csajoknál is, folyamatosan más nőket istenített, jött azzal, hogy legyen nyitott kapcsolat, mert csajozni akar, megnőtt az önbizalma, be akarja pótolni a fiatal éveit, és szeretne jobb csajokat, mint a kis narancsbőrös barátnője. Hát, marhára megbecsülte. :D És nemcsak egy ilyenről tudok. Sokszor van, hogy szívesen lenne csapodár, hűtlen kutya az adott csávó, csak nincs rá lehetősége, és akkor még hisztisebb, hogy nem "jár" neki nő.

És olyan is van, hogy jóképű srác visszahúzódóbb, érzelmesebb típus, monogám beállítottságú. Ilyen pl. a párom is.

Szóval nem függ össze a külsővel. Nekem nem olyan férfi kellett, aki azért nem csal meg, mert rajtam kívül nem állna le vele senki, hanem olyan, akinek vannak elvei + szeretetből teszi. És igen, tudom, hogy rosszabb külsejű férfiak között is van ilyen, nem tagadom.

A másik dolog, amit jó lenne megérteni, az az, hogy akinek sose volt párkapcsolata, annak nem sok fogalma van arról, hogy milyen pár lenne egy hosszútávú kapcsolatban, milyen helyzetre hogy reagálna...stb. Én is csak sok éves kapcsolattal a hátam mögött értettem ezt igazán meg. Tökéletes kapcsolat nem létezik, ahogy tökéletes férfi/nő sem, még a legjobb kapcsolatban is előállnak olyan problémák, ahogy előre nem tudod 0 tapasztalattal megjósolni, hogyan fogsz reagálni.

"Meghalt az egyik hozzátartozója, és konkrétan mindenkit leépített maga körül akkor. Telefont se vette fel, nem válaszolt semmire, teljesen eltűnt. Sokáig próbáltam elérni, elmentem a házuk elé, hátha láthatom legalább őt. De nem, semmi, teljesen felszívódott."

Te komolyan azt hiszed, hogy ha nem halt volna meg a hozzátartozója, akkor szerelmes pár lennétek? Szerinted rendben van, hogy elmentél a házuk elé, amikor többszöri megkeresésedre sem reagált? Szerinted ez az eset az élet szerencsétlenül alakulása?

"Sokszor akinek tetszhettem(legalább is így gondolom), a fülem hallatára beszélték le a csajt rólam a barátnői..."

Akit a barátnői le tudnak beszélni bárkiről, az olyan is. :D Már ha felnőtt emberről beszélünk...

2020. okt. 10. 23:03
 28/39 anonim ***** válasza:
66%

"A férfiak mindenről azt képzelik, hogy jár nekik."

A nők akkor meg azt, hogy általánosítsák az egész férfi nemet. Konkrétan én eddig ebbe sosem gondoltam bele, viszont hogyha muszáj lenne tippelnem, a nők több mindenre hiszik azt, hogy jár nekik, pedig alapból nem is így kéne gondolkozni, csak miattad gondoltam bele.

2020. okt. 11. 01:55
 29/39 anonim ***** válasza:
47%
Sajnálom azért a minőségi barátod, hogy olyan barátnője van, aki szerint a hűség nem erény... És ezt mikor tanultad meg kérdező?
2020. okt. 11. 07:42
 30/39 A kérdező kommentje:
Tepsikóla, kedves... :) Szövegértés?
2020. okt. 11. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!