Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda és/vagy incel, dühös férfiak nagy része miből gondolja, hogy ő jó választás lenne párkapcsolatra?
Rengeteg ilyen férfit láttam már megnyilatkozni, sok be is próbálkozott nálam, szóval van egy képem arról, hogy mi a helyzet.
Én soha nem vártam a férfiaktól sem vagyont, sem nagydumás jellemet, sem kigyúrt testet, és azt sem, hogy legyen szexuálisan tapasztalt. Mégsem tudott a főkérdésben említett kategóriából egyetlen egy sem megfelelni a komoly kapcsolattal szembeni az elvásáraimnak.
Nálam alapvető, hogy a párom kezeljen egyenrangú félként, és ne legyenek szexista, soviniszta megkülönböztetései. Itt már a jó 80%-uk kiesett, mert egy idő után mindegyik mondott valami olyasmit, hogy a nő ne legyen fő döntéshozó, nem képesek logikára, ne keressenek több pénzt a férfinál, ne legyen fontos a karrierük, alapvetően az ő dolguk a házimunka, vagy ha nem ezek, akkor a keserű siránkozás jött, hogy neki mennyit kell teperni egyetlen nőért, míg a nőknek habkönnyű az életük, mindenben segít nekik valaki, semmit nem kell tenniük semmiért. Vagy elég 1-1 aprósáb (pl. hogy akár csak megtetszett neki valaha néger/arab srác vagy esetleg volt 1-2 egyéjszakás kalandja), akkor egyből igénytelennek, büdös tetves lotyónak van tartva. Aki ilyeneket gondol, és még hangoztatja is, normálisabb fajta nőnél azonnal megy a kukába.
Vagy ott a másik véglet: Azok a szerencsétlen srácok, akik női streamereknek nyomják a pénzt, megveszik az összes.eggezett fürdővizüket, meg hasonlók, tehát valami csodálatos isteni lényként tekintenek a nőkre. Ez is pont olyan gáz, mint az előző eset.
A másik, ami alapvető, hogy legyen valami érdekes a jellemében, legyen humora, legyen vevő a világra, de itt is elhasal a legtöbb, mert sírnak, hogy nekik kell "szórakoztatni" a nőt (sosem vártam ilyet), meg ilyen tipukus szőke kis golddiger dolognak van beállítva, hogy ha egy nő szeret utazni. Vagy elég megnézni, hogy a wellness szónak már lassan h.ülyepicsa tartalma van, oda lehet csapni abba a fiókba, amiben a csizma, smink, shoppingolás és a lájtkóla van.
Sokuknak van valami súlyos mentális bibije, nagyon merev, vagy épp rettenetesen sérült, pl. én ismertem olyat, aki megfenyegetett öngyilkossággal, ha nem megyek vele legalább egy randira. Meg olyannal is, aki pár pohár ital után sérelmezte, hogy én merek olyat mondani, hogy bizonyos emberek ne érjenek hozzám (pl. buszon, buliban ne fogdossanak), mert hát kinek képzelem én magam, mikor persze a jóképűek meg is b.asznatnak, és ha nem tetszik valaki a kis királykisasszony énemnek, akkor olyat merek mondani, hogy ne is érjen hozzám. :D
Ami még ott van, az a szex. A legtöbb ilyen palitól okoskodást kaptam, hogy én puncim mire "nedvesedik", szerintük nyilván dominanciára, duzzadó mellizomra, ha pedig egyikre sem, akkor ha egy srácra fel tudok izgulni, akkor ott van az "alfa szikra", ami által több értéket képvisel mint én, meg, hogy egyikünk sem élvezne el ekkora meg akkora faroktól, és még sorolhatnám. Ki a fenének van kedve olyan emberekkel szexelni, akik cselekvés helyett dumálnak, és tapasztalat nélkül megrögzötten okoskodnak egy olyan nemi szervről, amiről vagy semmi tapasztalatuk nincs, vagy nagyon kevés/prosti (?) Vagy olyannal, aki már r.ibancságnak fogja fel, ha van szexuális étvágya egy nőnek?
Mi az előnyük? Mindig a hűséget hozzák fel, meg azt, hogy ők aztán komoly kapcsolatot akarnak, nem játszadoznak és tartanak több vasat a tűzben. Ez hol erény, mikor lehetőségük sem lenne rá, mivel nem kellenek a nők nagy részének (pont ez a bajuk), valamint vonzóbb külsejű és személyiségű férfiak között is van olyan bőven, aki ugyanezekre képes?
Elhiszem, hogy nem mind ilyen, mint leírtam, akinek nem inge, ne is vegye magára, de ugyanakkor ha adott egy vonzó nő, aki küzdött azért, hogy minden téren a maximumot hozza ki magából, nem fog leállni még normális, de csúnya férfival, mivel elérhető számára az a kategória, aki vonzó külső mellé normális is.
Tehát, miért jönnek azzal, hogy ők milyen jó választás lennének, meg, ha normális párt akar egy nő, akkor nézzen szét a "barátzónában", meg a "kiselejtezett" férfiak között?
Nem gondolom, hogy jó választás lennék neked. A faxom sem akarna megfelelni az elvárásaidnak. Több pénzt kereshetnél, arra tudnék élvezni. Ha szeretsz utazni meglátogathatsz.
" elérhető számára az a kategória, aki vonzó külső mellé normális is."
OK. Elérted. Akkor mi itt ez a siralomhalmaz? Lefordítva: Alfa nincs a láthatáron, a többiektől pedig hánysz.
Hol van siralomhalmaz? :D Csak megkérdezem, hogy miért gondoljátok magatokat kapcsolatra jó választásnak, mikor a 90%-otok nem az.
A siránkozás tőled jön, mert nem kellesz senkinek. Okkal.
"A siránkozás tőled jön, mert nem kellesz senkinek. Okkal."
Nem siránkoztam. Említettem "Nem gondolom, hogy jó választás lennék neked. "
Te siránkozol, hogy miért nem olyanok, az általad megvetttek, mind akik ignorálnak téged.
Azért van olyan nem ronda, nem incel. Csupán átlag sikertelen pasi, akivel nincs nagyobb probléma és jó lehetne egy kapcsolatra.
Lúzerek
: mindenki tudja mit kell tenni a sikerért. Nem tudjátok elérni az alapokat akkor kár sírni. Senki nem fog megsajnálni.
9-es.
Sajnállak, mert nincs igazad.
Az a helyzet, hogy természetesen nekem sem jó bármelyik nő. De ez nem azt jelenti, hogy csak a legjobbak lennének jók.
Attól még mindenkinek vannak elvárásai, én tudom nagyjából mi a szintem.Tisztában is vagyok vele, próbálkoztam ott is, nem volt sikerem.
Nekem sokkal fontosabb az például, hogy szép szemei legyenek,mert engem az nagyon meg tud fogni. De volt olyan pl., aki testalkatra elsőre egyáltalán nem jött be,mint nő. Beszélgettem vele, és annyira jófej volt, hogy megkedveltem, és jobban meg akartam ismerni utána,mert én erre is szoktam esélyt adni.Vannak köztük is jófejek, és én nem az vagyok, aki nem beszélget bármelyik nővel kinézettől függetlenül, ha lehet vele beszélgetni normálisan. Sok ilyen példát tudnék mesélni.
A fordítottját már keveset tudnék mesélni, amikor velem legalább beszélgettek volna nők, pedig soha nem voltam bunkó, tisztelettel bántam mindig velük. Ha azt mondták nem, megértettem és mentem tovább.
Ha valóban lenne olyan nő, aki titokban kedvelne engem, akkor ne titokban csinálja, vagy valahogy adja tudtomra ezt.
Anélkül nem fogom tudni, hogy valóban így gondolja. Gondolatolvasó még nem vagyok.
Most is siránkozol tovább, hogy neked esélyt sem adnak. Miben nyilvánul meg, hogy szerinted tisztelettel bánsz a nőkkel? :D Maximum megjátszani tudod.
Annak meg melyik részét nem érted, hogy nekem van párom, szóval innentől nem érdekel, ki milyen és hogyan ignorál?
Csak folyamatosan látom a sztereotip baromságokat leírogatva, és gondolom megkérdezem.
Választ pedig még mindig nem kaptam: Szóval nemcsak nekem, hanem BÁRMILYEN nőnek miért lennél jobb választás, mint egy vonzóbb férfi, aki mellé lelkileg is normális, értelmes, lehet vele komoly kapcsolatot építeni és nem vergődik, gyűlölködik? Mit tudnál nyújtani?
"Azért van olyan nem ronda, nem incel. Csupán átlag sikertelen pasi, akivel nincs nagyobb probléma és jó lehetne egy kapcsolatra."
Van, de az ilyen pasiknak előbb vagy utóbb lesz barátnőjük.
"Csak megkérdezem, hogy miért gondoljátok magatokat kapcsolatra jó választásnak, mikor a 90%-otok nem az."
Miért? Egy kapcsolatban mik az alapvető dolgok? Szerelem, hűség, intelligencia, érzelmi intelligencia, egymás támogatása és megértése, elfogadása, törődés, foglalkozás a másikkal, közös programok, pénz is idevehető mondjuk.
Írhattok még, ha van ilyen.
Ezek bennem megvannak szerintem, 100%-ban állítom. Aki megismer, ezt tudja is. A szerelem érzése nyilván az, ami a két emberen múlik igazából ezekből.
Ennél többet is tudok egyébként, nem is tudnád mennyi minden van még bennem, és ezt nem egoból mondom. Csak soha nem vágtam fel vele, mert én nem az az ember vagyok. Soha nem mutattam kifelé, mennyi pénzem van, vagy mit tudok. Csak csináltam ezeket az életben, és kész.
"Szerelem, hűség, intelligencia, érzelmi intelligencia, egymás támogatása és megértése, elfogadása, törődés, foglalkozás a másikkal, közös programok, pénz is idevehető mondjuk."
Ezek is, csak ezek mind megvannak a páromban aki, aki mellé még vonzó is + a kérdésben kifejtettem, hogy nekem még vannak alapok, amiken tapasztalataim szerint a dühös incelek nagy része elhasal (egyenrangú félként kezelés, ne legyen soviniszta, ne legyen súlyos mentális bibije, ne gyűlölködjön). Ha rád nem igaz ez, és tényleg olyan vagy, mint írtad, akkor ha teszel is érte, előbb-utóbb lesz barátnőd, aki megbecsül. Akinek SOHA nem jön össze, ott tuti nem csak a külső + a nők "felszínessége" az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!