Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány + 3 srác. Kit válasszon?
A barátnőm megkért, hogy segítsek neki a döntésben, de nagyon nehéz kérdés. 3 srác közül kellene választania és nem tudom, mit tanácsoljak neki.
A lány csendesebb, visszafogottabb, komoly kapcsolatot szeretne.
Megismert egy srácot. Csak barátságnak indult, de közben a srácnak nagyon megtetszett. Jól kijönnek, sokat viccelődnek, de a lány nem érez iránta semmit, csak barátként tud rá tekinteni. Nem tudom, hogy ha az ő részéről nincs meg az a szikra, attól még lehet e idővel...
Emellett egy ideje felkeltette egy olyan srác érdeklődését is, aki pontosan az ő ellentéte. Nagyon felszabadult, a társaság középpontja, a jelleméből adódóan gyönyörűen szokott bókolni neki. Külső szemlélők (saját magamat is beleértve) véleménye alapján ez a srác belehabarodott a lányba, talán pont különleges neki, amiért ennyire más mint ő. Kérdés, hogy csak hirtelen fellángolás vagy akarhat e komoly kapcsolatot.
A lánynak viszont konkétan megtetszett egy 3. srác. Ez a srác nagyon határozott, erős jellem. Többször megvédte már a lányt. A srácnak is tetszik a lány, de... Mindketten nagyon érzékenyek és nagyon könnyen elbizonytalanodnak a másik fél érzelmeit illetően. A srácnak komolyan csillog a szeme, ha találkoznak, zavarban is van, szóval az biztos, hogy jelent neki valamit. Mégis érthetetlen, hogy a srác miért vett visszább egy ideje. Szóval már nem lép. Én konkrétan arra is gondoltam, hogy lehet féltékeny a 2. srácra, pedig a barátnőmnek ő tetszene nagyon. Csak nem tudom, hogy érdemes e rá várnia...
Ez volna a felállás. Ti mit tanácsoltok?
Szegény! :(
Még a végén megsajnálom.
Első 3 válaszolónak:
Köszi a válaszokat! Ma este átbeszéltem vele. Arra jutottunk, hogy a 3.-nak ad egy utolsó esélyt, jövőhéten találkozni fog vele. Bízunk benne, hogy jól fog elsülni, de ha mégsem, akkor meg inkább egyik sem lesz egyelőre.
Utolsó kettőnek:
Tévedsz, jó a kategória, felnőtt emberekről van szó. A barátnőm pedig tényleg egyáltalán nem sajnálatra méltó, a válaszodból ítélve te viszont szánni való lehetsz. Szörnyű, hogy ennyi savanyú uborka van itt, biztos nagyon rossz nektek, ha ide jártok kiszemétkedni magatokat, de nem vagyok kíváncsi a hülyeségeitekre. Értelmes válaszokat kértem, végül is az lenne ennek az oldalnak a lényege. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!