Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lány + 3 srác. Kit válasszon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány + 3 srác. Kit válasszon?

Figyelt kérdés

A barátnőm megkért, hogy segítsek neki a döntésben, de nagyon nehéz kérdés. 3 srác közül kellene választania és nem tudom, mit tanácsoljak neki.

A lány csendesebb, visszafogottabb, komoly kapcsolatot szeretne.

Megismert egy srácot. Csak barátságnak indult, de közben a srácnak nagyon megtetszett. Jól kijönnek, sokat viccelődnek, de a lány nem érez iránta semmit, csak barátként tud rá tekinteni. Nem tudom, hogy ha az ő részéről nincs meg az a szikra, attól még lehet e idővel...

Emellett egy ideje felkeltette egy olyan srác érdeklődését is, aki pontosan az ő ellentéte. Nagyon felszabadult, a társaság középpontja, a jelleméből adódóan gyönyörűen szokott bókolni neki. Külső szemlélők (saját magamat is beleértve) véleménye alapján ez a srác belehabarodott a lányba, talán pont különleges neki, amiért ennyire más mint ő. Kérdés, hogy csak hirtelen fellángolás vagy akarhat e komoly kapcsolatot.

A lánynak viszont konkétan megtetszett egy 3. srác. Ez a srác nagyon határozott, erős jellem. Többször megvédte már a lányt. A srácnak is tetszik a lány, de... Mindketten nagyon érzékenyek és nagyon könnyen elbizonytalanodnak a másik fél érzelmeit illetően. A srácnak komolyan csillog a szeme, ha találkoznak, zavarban is van, szóval az biztos, hogy jelent neki valamit. Mégis érthetetlen, hogy a srác miért vett visszább egy ideje. Szóval már nem lép. Én konkrétan arra is gondoltam, hogy lehet féltékeny a 2. srácra, pedig a barátnőmnek ő tetszene nagyon. Csak nem tudom, hogy érdemes e rá várnia...

Ez volna a felállás. Ti mit tanácsoltok?

2016. máj. 7. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Hagyja mind a hármat és inkább csendben nyugton találjon egy 4. aki tökéletes lesz. Ez már rég rossz ha ennyien veszik körbe, mert csak romlani fognak a barátságok, meg féltékenységek lesznek mindenhol.
2016. máj. 7. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolkodni kell a valasztason akkor egyiket se.
2016. máj. 7. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 3.-ik sráccal kapcsolatban valószínűleg jó a sejtésed, könnyen meglehet, hogy a 2.-ik sráccal való kapcsolat miatt nem lép. Viszont igazából nem értem mit nem tud a barátnőd, a te leírásod alapján nekem az jön le, hogy van 1 srác akinek dtetszik de ő neki csak barát, szóval nem opció párkapcsolatra. A 2-ik srácról nem derül ki érez-e bármit iránta a barátnőd. És ezek mellett ott a 3.-ik srác akinek tetszik a barátnőd és ő is bejön a barátndődnek. Szerintem egészen egyértelmű a válasz.
2016. máj. 7. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Huhh rossz kategóriába írtál!Ez a felnőtt párkapcsolatok!
2016. máj. 7. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szegény! :(

Még a végén megsajnálom.

2016. máj. 7. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Első 3 válaszolónak:

Köszi a válaszokat! Ma este átbeszéltem vele. Arra jutottunk, hogy a 3.-nak ad egy utolsó esélyt, jövőhéten találkozni fog vele. Bízunk benne, hogy jól fog elsülni, de ha mégsem, akkor meg inkább egyik sem lesz egyelőre.

Utolsó kettőnek:

Tévedsz, jó a kategória, felnőtt emberekről van szó. A barátnőm pedig tényleg egyáltalán nem sajnálatra méltó, a válaszodból ítélve te viszont szánni való lehetsz. Szörnyű, hogy ennyi savanyú uborka van itt, biztos nagyon rossz nektek, ha ide jártok kiszemétkedni magatokat, de nem vagyok kíváncsi a hülyeségeitekre. Értelmes válaszokat kértem, végül is az lenne ennek az oldalnak a lényege. Nem kötelező minden kérdésre válaszolni.

2016. máj. 7. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb, mint egy cipővásárlás:)) Még hogy fontos egy nőnek a szerelem:))))
2020. szept. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!