Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel, ha elmegyünk bulizni, valahogy a srácok mindig engem 'találnak be'. Igazából az utcákon is fordult már elő, hogy együtt voltunk és oda akartak jönni ismerkedni velem. Emiatt a barátnőm nem egyszer borult ki. Viszont nem tudom, hogy mit tegyek. Neki van párkapcsolata, nekem nincsen.
Nem hiszem, hogy azért jönnek oda, mert mindenem kint van. Tény, hogy jobb időben szokott rajtam rövid nadrág, szoknya lenni, de nem ahonnan mindenem kint van.
Próbáltuk már megbeszélni, de nem jutottunk semmire. Legközelebb mindig ugyanúgy kiborult.
Előre is köszi!
19/L
2016. ápr. 10. 17:19
1/3 anonim válasza:
Szia
Gondolom kicsit féltékeny. De ha van kapcsolata akkor miért zavarja ez?
2/3 A kérdező kommentje:
Több, mint féléve együtt vannak, még nem feküdtek le. Szereti a fiút, de közben bulizásra, pasizásra vágyik. Nem mondja el mik vannak a fejében, ha a párjával beszél. Eléggé bonyolult, mondhatni magának rontja el a mindennapjait.
2016. ápr. 10. 17:37
3/3 anonim válasza:
Akkor hívja el a barátját bulizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!