Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy van ez? Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: szerelmem tárgyát csak látásból ismerem. A nevén kívül még annyit tudok róla, hogy értelmiségi. Gondolkodtam kézzel írt levélben/versben, melyben kifejezhetem iránta érzett vonzódásom, és randevúra hívási szándékom. A probléma az, hogy még nem is beszéltem vele. Jobb lenne, ha inkább sima beszélgetésre hívnám? Vagy már maga az ötlet túl korai (mindketten 14 évesek vagyunk) ?

2016. márc. 3. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sok lenne egyből egy szerelmes vers neki. Először ismerd meg, beszélgessetek és ha úgy is nagyon tetszik és már eltelt egy kis idő akkor bevallhatod neki az érzéseidet. :)
2016. márc. 3. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Megnézném, hogy 14 évesen ki számít értelmiséginek :DD Amúgy meg figyelj öcskös :) Nekem úgy tűnik, hogy úgy kezeled ezt a lányt, mintha másik bolygóról származik. Pedig ő is ugyan olyan ember, mint bárki más. Ne úgy próbálj meg közeledni hozzá, mint egy lányhoz, mert akkor nagyon izgulni fogsz és elcseszheted. Inkább közeledj hozzá úgy, mint egy emberhez :) Hidd el, beválik.
2016. márc. 4. 08:36
 3/4 anonim válasza:

Utcsónak igaza van.. Ha arra gondolsz hogy úristen! Ő az a lány.. akkor véged van, nagyon rá fogsz parázni, és tökre leégsz!

Ellenben ha úgy fogod fel hogy mindegy, lesz ami lesz, nincs veszteni valóm, akkor nem is fogsz annyira parázni.. Magabiztosan lépj oda hozzá! Szia! Neharagudj... bármi lehet Ha anyámasszony katonájaként odasomfordálsz, azt fogod tudatalatt üzenni neki hogy lúzer vagy.. Magabiztosan! Mivan ha nem sikerül? Semmi! több millió nő él ebben az országban, próbálkozz! Mi van ha egy nem jön be?! Semmi! Majd bejön másik százezer lány.. ennyi...

2016. márc. 4. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Először próbálj meg beszélgetni vele, legalább jobban megismered. Aztán ha továbbra is tetszeni fog neked, akkor hívd el egy randira. Hajrá! :)
2016. márc. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!