Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy ilyen srác?
Annyiba tudok segíteni velem is ugyan ez a helyzet :D
Nem tudom mit lehet ellene csinálni :)
Most kipróbálom azt,hogy egy katonás hajat csináltatok magamnak.
Engem 18-nak szoktak élőbe saccolni valaki 20-nak annak már örülök képen meg volt h azt mondták 16-17 vagyok :D
Tini csajoknak eléggé bejön,de úgy érzem a korosztályomnak már nem ez az ideál.
Hasonló a helyzet velem is. Mindig fiatalabbnak néznek jó pár évvel, de csak azért mert nem sminkelem magam és nem úgy nézek ki, mint a mai ribizlik... 18L
De amúgy engem nem különösebben érdekel, hogy valaki most fiatalabbnak néz ki, vagy annyinak amennyi. Ha idősebbnek néz ki, na az már kevésbé jön be.
Nyugi nem fogsz örökké fiatalnak tűnni illetve egy idő után előny lesz, ha letagadhatsz a korodból...
Tapasztalat...
32/f
Nekem a férjem ilyen.
10 évet letagadhat.
Amikor bemutattam otthon, anyu félrevont és megkérdezte, hogy mit akarok egy 15 évestől. Nos, akkor volt 20.
Eléggé kiboritó, hogy nekem reggelente egy órát azzal kell töltenem, hogy 45 helyett 25nek tűnjek, míg ő egy borotválkozás után újra 17. :D
Ez sok mindentől függ. Ha amúgy tetszik, és jól kijövünk, akkor kevéssé számít a babaarc:) De ennyire "súlyos" lenne a helyzet?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!