Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen esetben bejönne nektek, ha a srác megcsókolna benneteket, és megsimogatná mondjuk a hasatokat?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem vagyok közömbös a lánynak, lényegében véve ő kezdeményezett, ölelésnek indult, aztán kicsit több lett belőle (kölcsönös simogatás). Azóta rendszerint puszival köszönt engem, és megszokottá vált a testi kontaktus (átölelem a vállát, ölelkezünk, többször megcirógattam már az arcát, megfogtam a kezét), mindezt úgy, hogy azért vannak is körülöttünk, tehát nyilván számára sem ciki az egész. Arra gondoltam, hogy a legközelebbi ilyen esetre kettesben is sor kerülhetne, akkor esetleg megcsókolnám, és sokszor fantáziáltam már arról, hogy közben finoman tapiznám is. Úgy gondoltam, hogy a hasát simogatnám, esetleg ha olyan blúz lenne rajta, akkor a blúz alá nyúlva. Lányok, nektek ez tetszene? És hol szeretnétek, ha a fiú ilyenkor a testetekhez érne, milyen pontokon? Nagyon durva lenne, ha esetleg a melletek is sorra kerülne? Köszi a válaszokat.2014. júl. 23. 21:50
1/5 anonim válasza:
Első alkalommal még nem ajánlom, hogy fogdosd a mellét. Az épp elég ha átöleled, és a hátát és/vagy a derekát simogatod. A pólója alá is max csak annyira nyúlj be, hogy ne tűrd fel, csak szépen a póló végénél hogy a bőrét érezd (bár ismerek olyan lányt, akinek ez is sok lenne)
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonne :) az en kedvencem csok kozben mikor a srac a hatsomat, arcomat vagy derekamat simogatja, vagy epp a hajamba tur. Szerintem a polo ala nyulas es a mell simogatasa mar kicsit sok lenne, de ez csak az en velemenyem, lehet orulne neki a lany ;)
20/L
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez egyelőre inkább csak fantáziálás szintjén megy, talán a finomabb tapizásnak nem lenne ellensége. :) Már ha abból indulok ki, ahogyan eddig viselkedett. Csak kicsit félek is, sose volt még senkim, nem is csókolóztam, és rendszerint félreértettem a "jeleket", ezért sokszor beégtem. Mondjuk másokkal sose jutottunk el eddig, meg mások nem is kezdeményeztek így, mint ő.
2014. júl. 24. 22:44
4/5 anonim válasza:
Azok alapjan, amiket eddig leirtal szerintem panikra semmi okod, sot :) ne felj, majd adja a helyzet, hogy hova nyulj meg mit csinalj, tuti, hogy nem vagy kozombos a lanynak, mert akkor nem engedte volna eddig "fajulni" a dolgokat. Sok sikert ! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont elég gátlásos (is) vagyok, meg nehezen tudok lazább lenni mások előtt, és néha azt érzem, hogy talán nem is lenne nekem való mondjuk egy párkapcsolat. Viszont az ő "nyomulása" valahol izgat is, szóval eléggé zavaros helyzet. Már lett volna lehetőségem korábban is, hogy megcsókoljam, de az utolsó pillanatban meggondoltam magam a félelem miatt, meg arra gondoltam, hogy mi van, ha ő másképp gondol rám.
2014. júl. 25. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!