Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha félek hogy csak úgy lelép a srác?
Figyelt kérdés
Beszélgetek valakivel egy ideje, nem mutatott erre utaló jeleket, de akárhányszor pl neten eltűnik szó nélkül, vagy nem reagál rögtön, félek, hogy soha többet nem beszélünk. Számtalanszor megcsinálták már velem ezt, biztosan ezért félek, nem tudom mit kezdjek ezzel. Nincsen közöttünk semmi, de jól el tudunk dumálni órákat is.2014. júl. 21. 20:28
1/5 anonim válasza:
az mondjuk gáz ha nem mond egy szia-t se
2/5 anonim válasza:
Velem ugyanez van... Már volt egy párszor, hogy kavartam sráccal és egyszer csak eltűnt...nagyon bizalmatlan vagyok ezért.
Nem tudsz mit csinálni. Majd bizonyít.
4/5 anonim válasza:
Ahány ember annyi féle, de lehet az is h unalmas vagy
5/5 anonim válasza:
bocsi de néha nem tudok már nit beszelni ezért ink lelepek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!