Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ad Isten hozzám illő segítő társat?!? Kábé meg hány év ima?!?
Nem értem a rosszindulatú válaszokat. Szerintem meg tiszteletben kell tartani a mélyen vallásos emberek gondolkodását is. Én ugyan hiszek, de lazább módon, de mégis azt gondolom,hogy a Te esetedben a két dolgot egyszerre tedd:
1. legyél nyitott, ismerkedj, szeretettel fordulj a világ felé és jönni fog a szerelem. Persze közben fogsz kapni pofonokat is, hiszen nem Hozzád illő emberekkel is fogsz találkozni. Meg lesz aki csak haver marad. Végül pedig az Igazi is fel fog tűnni a láthatáron. De úgy fogod értékelni,hogy ha lesz viszonytási alapod, ehhez viszont sajnos lehet, hogy sok kis szerelem lesz az Igazi előtt és lehet, hogy lesz pár téves kapcsolat is.
2. ha a Te világnézetednek fontos része a vallás és az ima, akkor tedd továbbra is. Hiszen Hozzád tartozik, megnyugvást ad, biztonságot.
De a kettő együtt működik csak. Csak és kizárólag az ima nem segít, ha mellette bezárod a szívedet, mert akkor lehet, hogy Isten elküldi az Igazit, de hiába fog ott állni az orrod előtt, ha nem leszel rá eléggé nyitott.
Az én véleményem: a kettőt együtt próbáld meg és hidd el, sikerülni fog!Rád is vár valahol,valamikor az igaz társ, csak ez is olyan, mint minden más, meg kell dolgozni érte.Legyél kérlek türelmes és legyél nyitott és továbbra is vallásos, ha ez Neked fontos! Hiszen a vallás is Te vagy, ahogy kiolvastam a kérdésedből. Sok sikert és kitartást! És ne szegje kedvedet semmi, el fog jönni az Te időd is!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!