Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor ad Isten hozzám illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ad Isten hozzám illő segítő társat?!? Kábé meg hány év ima?!?

Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 00:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
46%

A keresztény egyházak TILTJÁK A HOROSZKÓPOKAT!!! (Determinálja a gondolkodást erősen, csorbítja a HELYES kulturális szokásrendszer kialakulását, tovább folytatását ...)

Ugye nem "állat" módjára nyilvánulunk meg ezen az oldalon? Moderátorok lehet, hogy nincsenek elegen...?

Inkább legyen az ember "szentfazék" mint erkölcstelen, etikátlan, Önmagából kivetkőzött khm.

Szentírás olvasása, értelmezése javasolt lenne. :)

2020. okt. 9. 07:05
 12/37 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha nem vagy hajlandó kinőni a tündérmesékből akkor csatlakozz valamelyik vallási szektához, ott biztos találsz magadhoz való retardáltat.
2020. okt. 9. 10:24
 13/37 anonim ***** válasza:
Pár hónap.
2020. okt. 9. 11:00
 14/37 anonim ***** válasza:
Attól függ... ha pasit keresel, lehet nem is kell olyan sok... :D
2020. okt. 9. 11:12
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem,nőt keresek esetleg feleségét(nem fele segget...) Gyulibol már kikerültek,ott elhajtottak,kattemplom most de ott meg az előtér utcafront oldalt se ismerkednek,és szerintem sehol máshol se,tehát katekezis felkészülésen semmi.egyebb tippek ötletek?!?az internetet a simlisseg és ketszinuseg miatt ki a kalapbol..
2020. okt. 9. 12:25
 16/37 anonim ***** válasza:

Hát arra várhattam volna...:DDD

Pedig vártam amúgy, hívő voltam sok évig, de utólag visszagondolva...Borzalmas volt. Azt mondták, egy lány nem kezdeményezhet, nem is beszélgethet a fiúkkal, mert a fiúk dolga a kezdeményezés. Ha ez meg van, akkor szerencsére annyi jogot adtak, hogy a lány elkérje az Úrtól a választ és mondhatott nemet is. Viszont csak a gyülekezeten belül lehetett párt választani, nagyon hamar kimobbingolták, ha valaki másik gyülekezettel kokettált, még akkor is, ha azonos felekezet volt. (A nem hívőkkel való ismerkedésről ne is szóljunk, az szerintem se működik, egymás agyára megy a hívő és a nem hívő). Néha, amikor fáradt voltam a gyülekezetembe utazni vasárnap egy munkával töltött hét után, elmentem a helyi refi gyülekezetbe, de a saját gyülekezetemben inkább mélyen titkoltam, mert kaptam volna, az biztos.:)))

Ilyen körülmények közt vártam az Úrtól rendelt társat. Aztán csak nem jött. Én meg nem akartam apáca lenni. Nem csak emiatt, de végül a hitemet is elvesztettem. Nem jártam többé semmilyen gyülekezetbe és kezdtem emberszámba venni a nemhívőket is. Még így is vagy 10 évbe telt, mire szerelmes tudtam lenni (a gyülekezetben az voltam valakibe és nehezen léptem túl rajta). Poén, hogy már a felesége voltam, amikor egy esküvőn találkoztam a volt lelkipásztorommal és úgy hívtak mindkettőnket a gyülekezetbe, mintha semmi gond nem lenne azzal, hogy nem hívőt választottam. De ha még a gyülekezetbe jártam volna, szinte kiátkoztak volna ugyanemiatt a kapcsolat miatt. Azt azért el kell mondanom, hogy kérdezték, szeretnénk-e gyereket és annyit elmondtam, hogy igen, de nem jön össze. Akkor már majdnem 1,5 éve nem sikerült teherbe esnem. Akkor közölte a lelkipásztor felesége, hogy na, akkor imádkozni fog érte. Én kinevettem magamban, mert már tényleg nem hittem a mesékben. De alig 3 hónap múlva teherbe estem. Mindegy, ettől még nem tudnék visszatérni abba az életformába és szerintem ha van Isten, nem is akarná, de legalábbis nem olyan formában. Én most már úgy hiszem, hogy minden szerelem Istentől van, mert Ő az Élet és a szerelem az Élet igenlése és győzelme a halál fölött. Még a legmegbotránkoztatóbb szerelmek is.

2020. okt. 9. 12:29
 17/37 A kérdező kommentje:
Ezt a gyulekezesdit átéltem enis....mondd meg kérlek "a lelkipásztor nőnek"H imádkozzon a hasonló helyzetben lévő volt gyulisert H esetleg asszonnyal barátnővel kedvessel visszaterjen a "nyajhoz"mindent megertek történet szerint amit leírtak,nem csoda H a klasszikus templomok "nyerik vissza az elvesztett fiatalokat"
2020. okt. 9. 12:40
 18/37 anonim ***** válasza:
72%

"az internetet a simlisseg és ketszinuseg miatt ki a kalapbol.."

Mert a vallás az mi, ha nem ez?

2020. okt. 9. 12:52
 19/37 A kérdező kommentje:
Jó akkor a vallás nélkül és az internet nélkül,csak legyünk őszinték és korrektek egymással,meddig menne?!?
2020. okt. 9. 12:55
 20/37 A kérdező kommentje:
Nem sokaig
2020. okt. 9. 13:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!