Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ad Isten hozzám illő segítő társat?!? Kábé meg hány év ima?!?
Segíts magadon, Isten is megsegít.
Pedig ezt tudnod kéne.
Nagyon meg tudlak érteni Kérdező!
Nekem egy kifejezett JÉGCSAP jutott, aki vonzódik is, meg nem is. (Állítólag van Neki társa, akihez ragaszkodik - DE AKKOR VEGYE MÁR FELESÉGÜL!!!) Ezt próbálom tolmácsolni az illetőnek. Össze-vissza menekül a "szerencsétlen", hatalmas káosz van benne.
Hidd el, hogy a RENDEZETLEN VISZONYOKTÓL még jobban lehet szenvedni - ugyanúgy, mintha nem lenne.
Nemrég mondott fel a munkahelyén egy olyan "pasi", aki próbált ugyan közeledni a maga módján - viszont én ábrándultam ki a módszereiből rövid idő alatt. (Most már a kolléganője se tudok lenni...)
Tanfolyamszervezés lett volna a feladat felnőtt korúaknak. Elkeseredett, mert a "vezetőség" nem akarta kibővíteni az oktatási létszámot/termeket. EBBEN MINDENKÉPPEN A SEGÍTSÉGÉRE LETTEM VOLNA...
Akikkel meg TÉNYLEGESEN EL TUDNÁM KÉPZELNI a tartós párkapcsolatot, azok jobban elvannak magukban - MIÉRT ÉN "vadásszak" rájuk?!
Merthogy ilyen férfi ismerőseim is vannak - nem is egy. (Valamiért menekülnek a közelemből. Na, mindegy...) Próbáltam több apró jelet leadni. Egyik már vette a lapot szerencsére.
kéne egy kategória: vallási trollok címmel. Az isten bocsássa meg bűneinket, ugyebár.
Esetleg a valláskárosultak vagy szentfazekak is megfelelő lenne. Ott aztán jöhetnének az imamennyiség vs bekövetkező események, esetleg ezek kombinálása horoszkópokkal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!