Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Tényleg olyan pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg olyan pasik és életszínvonal kell nektek, mint amit TikTok-on látni? Méregdrága autók és telefonok, luxus karórák, sok-sok pénz, izmos test, nyaralás stb stb...?

Figyelt kérdés

Megláttam néhány ilyen videót és egyből el is ment a kedvem még jobban az ismerkedéstől. Sajnos én nem állok ilyen szinten anyagilag, hogy ilyen dolgokat megengedhessek magamnak. Most akkor ássam is el magam? Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!

28/F

2020. szept. 28. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
100%
70: Igen, ezt furcsállom én is. Itt vagy fantáziálnak, vagy néhány ember bekerült a helyi Mészáros Kft-be és azt hiszi, hogy az tipikus fizetés mindenhol. :)
2021. márc. 30. 19:30
 72/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, csak az utolsó kommentekre reagálok, bár valószínűleg le leszek pontozva. Pénzügyi területen, 5-6 éves szakmai tapasztalattal, minimális angol nyelvtudás igénnyel sima beosztotti pozícióban igenis eléri a 400 ezret a nettóm. Ehhez az első években persze be kellett áldozni szabadidőt, magánéletet, okosan váltani munkahelyek és pozíciók között, de ma már csak efölé ajánlanak a HR-esek, pedig nem is keresek aktívan, csupán megtalálnak linkedin es profession.hu adatlap alapján. Pesten simán elérhető ez a fizu szint, nem kell hozzá se vezetőnek, se semmilyen főnöknek, managernek lenni.

Kérdésre válaszolva, nekem nőként ennek ellenére vagy pont ezért nem szempont, mennyi a férfi fizetése, milyen autója van, hisz ami nekem kell, azt megteremtem. De ha a férfi úgy érzi, neki fontos, akkor viszont ugyanúgy tegyen érte, ahogy én. A kifogások, másokra mutogatás lesz visszatetsző és férfiatlan a szememben, nem az, hogy BMW helyett csak egy Suzukival közlekedik.

2021. ápr. 20. 14:23
 73/79 anonim ***** válasza:
100%

72.#

Itt arrol volt szó hogy általaban..és nem pénzügyi szektorról,.Anyósom onnan ment nyugdíjba és majdnem annyi nyugdíja volt,mint nekem a fizetésem.Nem volt vezető,csak egy berszámfejtő érettségivel.

Nem!Az emberek nagy többsége,az átlag nem keres nettó 400 ezer forintot.

Mindezt irom úgy,hogy totál nem erdekel,ha valakinek több van.Nem mutogatok másra,es teljesen megfelel a keresetem az igényeinket figyelembevéve.

2021. ápr. 20. 14:52
 74/79 anonim ***** válasza:

Dehogy is. Nem kell nekik ez a sok minden. Itt van ez a szerencsétlen még angolul se tudó iszákos Sri Lankai és még ő is talált magának párt:

[link]

CHAD kell nekik!

2021. ápr. 20. 19:36
 75/79 anonim ***** válasza:

Nyelvtani hibár vétettem,

ceyloni

2021. ápr. 20. 19:37
 76/79 anonim ***** válasza:
Azoknak az instán a seggüket mutogatós nőknek, akikkel te össze szeretnél jönni, tényleg ez kell.
2021. máj. 12. 23:51
 77/79 anonim ***** válasza:

"Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!"

Menj ki az utcára. Látod a szép lányokat? Mindegyiküknél drága telefon, szép ruhák, szállnak be a szép autókba. Szerinted ezek csak "TikTok-on" vannak? Nem, a való életben is. Tehát igen, ha te ilyet nem tudsz felmutatni, akkor ennyi volt. És nem kell felmenni a TikTokra, elég kimenni az utcára. A csajok nem állnak szóba csóró pasikkal.

2021. máj. 13. 20:48
 78/79 anonim ***** válasza:

A "nem állunk szóba csóró pasikkal", valamint a "csak milliomos pasival állunk össze" között van ám egy átmenet.

Arról sír itt mindegyik, hogy BMW /Audi stb....holott, bőven elég ha van VALAMILYEN középkategóriás autód. Luxus ház/lakás? Bőven elég ha van VALAMILYEN házad/lakásod...

2021. máj. 13. 23:15
 79/79 anonim ***** válasza:
78: Értem én, hogy VALAMILYEN lakással még nem leszel Mészáros, de egy VALAMILYEN (vidéken ahol a malac sem túr és felújítandó) lakás panelban 15 millió. Ember legyen aki kipattint 15 millát manapság, még ha hitelre is :/
2021. máj. 14. 07:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!