Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg olyan pasik és életszínvonal kell nektek, mint amit TikTok-on látni? Méregdrága autók és telefonok, luxus karórák, sok-sok pénz, izmos test, nyaralás stb stb...?
Megláttam néhány ilyen videót és egyből el is ment a kedvem még jobban az ismerkedéstől. Sajnos én nem állok ilyen szinten anyagilag, hogy ilyen dolgokat megengedhessek magamnak. Most akkor ássam is el magam? Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!
28/F
Én egész életemben csóró életművész voltam, de imádtak a nők, lógtak rajtam, pedig semmit nem tudtam nekik anyagilag adni, kb. máról holnapra éltem, de szerették a lényemet, a humoromat, és hogy a legrosszabb helyzeteket is el tudtam bagatellizálni. Sosem volt kocsim, egy pici lakásban lakom, azt is örököltem, pár hónapnál tovább sosem voltam egy munkahelyen, de szerettem és szeretek élni, tudok lelkesedni, örülni, rácsodálkozni a dolgokra és elég kreatív vagyok. Szerintem ennyi elég. Pénzen csak hazugságot lehet venni, szerelmet nem.
37F
A történelem során ha megnézzük, hogy változott a női szépségideál, akkor ezt látjuk:
Vegyük pl. barokk, reneszánsz szépségideált: a fehér bőr jelentette a bőséget, mert megengedhették maguknak az emberek, hogy bent maradjanak, ne a földön dolgozzanak, az volt a "szép", az tetszett a férfiaknak is, ez inspirált számos művészt. Meg persze a húsosabb, nagyobb darab nők, hiszen az mutatta azt hogy a nő jómódú, volt pénze rendszeresen jókat enni és otthon fetrengeni, ellenben az alacsonyabb munkásosztállyal, akik örültek, ha életükben egyszer ettek egy darab epret, soványak voltak és gyakran alultápláltak. Aztán ahogy haladunk a jelenkor felé, a középosztály elhízott, a felső osztály lesoványodott, mert az egészségtelen kaja olcsóbb és elérhetőbb lett, és a középosztály még többet dolgozik, mint valaha. A mai szépségideál a formás, karcsú, de azért itt-ott kerek kb. instagram (bocsánat, Tik-Tok khm...) model, ezért döglenek a csávók. Egy olyan nő, aki jómódú ahhoz, hogy egészséges kajákat egyen, rendszeresen eljárjon edzeni, hogy feszes popója maradjon 50 évesen is, mert ha nem ilyen, akkor az igánytelen és lusta. (Ellenben azokkal, akik csak olcsó, egészségtelen kaját tudnak megfizetni, vagy gyerek/sok munka mellett nincs ideje, energiája elmenni edzeni, tornázni, vagy csak kicsit jobban odafigyelnie az étkezésére, plánesőt a hajára)
A férfiak a történelem során mindig is az adott korra jellemző legjómódúbb(nak kinéző) nőtípusra buktak, azokat bálványozta, szóval nem tudom az ilyen "a gonosz nők csak a pénzre mennek" virnyákolást túl komolyan venni.
Régen az átlag nőnek semmilyen beleszólása nem volt, hogy kihez megy, inkább akihez adta a családja. Igen, még a parasztoknál is. "Föld a földdel házasodik!" Ismerős ugye?
A dédimamám is mesélt egy lányról a falujában, aki inkább kútba ugrott mert nem mehetett feleségül a szegényebb szerelméhez. Az egyke legények voltak a nagy parti.
Kedves kérdező!
Nem kell méregdraga autó, de egy normális családi autó igen, nem kell méregdrága villa, de egy olyan kereset igen, amiből meg lehet venni egy családi házat, mit aztán kozosen széoitgetünk.
Nem kell luxus nyaralás, de egy évben 1-2X tudjunk már elmenni erre-arra.
Azt ugye tudod h ott azert szandekosan megy a villogas a like ok miatt?
Max a tiniknek meg a 20 eveseknek vonzo a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!