Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg olyan pasik és életszínvonal kell nektek, mint amit TikTok-on látni? Méregdrága autók és telefonok, luxus karórák, sok-sok pénz, izmos test, nyaralás stb stb...?
Figyelt kérdés
Megláttam néhány ilyen videót és egyből el is ment a kedvem még jobban az ismerkedéstől. Sajnos én nem állok ilyen szinten anyagilag, hogy ilyen dolgokat megengedhessek magamnak. Most akkor ássam is el magam? Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!
28/F
2020. szept. 28. 19:24
11/79 anonim válasza:
Elég alacsony IQ kell, hogy a tiktok-ot vedd alapul.
12/79 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell alacsony IQ sajna az internet káros és amúgy rendes embereket is becsavar. Nőket is, pasikat is. Női kérdésben is van ilyen, hogy az instacicák kellenek e a pasiknak csak?
13/79 anonim válasza:
Nem nézek tiktokot valaki link?
14/79 anonim válasza:
A felsoroltak közül a pénz érdekel olyan formában, hogy ne éhezzünk, a nyaralás mert imádom a tengert, ja és ne legyen tiktokja. :D
15/79 anonim válasza:
Kelleni kellene ez az életszínvonal, örülnék neki, de eddig egy volt pasim, illetve a mostani sem ilyen életszínvonalat nyújt nekem, mégis szeretem, és kb. az az egyetlen boldogságunk, hogy vagyunk egymásnak. A többit (pénz) meg majd együtt megteremtjük, azon igyekszünk, mivel egyikünk sem született gazdagnak.
23/N
16/79 A kérdező kommentje:
Én már kezdem érezni ezt a "becsavar" dolgot. Minden nap az jár a fejemben, hogy úgyse vagyok elég jó senkinek és soha nem is leszek már, hisz ott vannak azok a gazdag pasik akik népszerűek is. Sajnos iszok is már, és öngyilkos gondolataim is vannak. Egyre jobban efelé hajlok, hogy én minek éljek, ha vannak jobbak is tőlem akiket választhatnak. Engem miért akarna bárki is választani, ha vannak tőlem jobbak is??
2020. szept. 28. 20:56
17/79 A kérdező kommentje:
Röviden: Úgy érzem, mintha felesleges lenne a létezésem.
2020. szept. 28. 20:57
18/79 anonim válasza:
Akkor azonnal gondolkozz el ezen. Régen én is voltam "becsavarodva", csak a fejemben létezett amit képzeltem, nem a világban. :)
19/79 anonim válasza:
Sajnos nem alaptalan amit az interneten látunk. A ránézésre legkedvesebb lány is a gazdagabb pasit válassza az és egy szegényebb közt.
20/79 anonim válasza:
Akkor kapcsold le ezeknek a számoknak a követését azonnal és foglalkozz a való élettel és átlagos lányokkal. Mindjárt rájössz, hogy egy teremtett, fake világban töltöd az időd és vetítés ki a valóságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!