Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Tényleg olyan pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg olyan pasik és életszínvonal kell nektek, mint amit TikTok-on látni? Méregdrága autók és telefonok, luxus karórák, sok-sok pénz, izmos test, nyaralás stb stb...?

Figyelt kérdés

Megláttam néhány ilyen videót és egyből el is ment a kedvem még jobban az ismerkedéstől. Sajnos én nem állok ilyen szinten anyagilag, hogy ilyen dolgokat megengedhessek magamnak. Most akkor ássam is el magam? Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!

28/F

2020. szept. 28. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
60: Nem nagy kunszt? Olyan országban, ahol az átlag nettő 270ezer forint? És ennél sokkal többen keresnek kevesebbet, mint többet? Kérlek, mesélj még :D
2021. márc. 30. 12:47
 62/79 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom. Szerintem az átlag inkább 4-500 (ha tanultál persze)
2021. márc. 30. 14:48
 63/79 anonim ***** válasza:

Itt a gyakorin sokan semmilyen kapcsolatban nem állnak a valósággal. Állandóan a 400-500 ezres fizetésekről hadoválnak. Ha tanultál persze.

Szerinted egy egyetemi végzettséghez kötött jogász, orvos, pedagógus mennyit is keres? Vagy egy kezdő informatikus?

2021. márc. 30. 15:10
 64/79 anonim ***** válasza:
Persze sokan még különbséget sem tudnak tenni a netto és a brutto között, bár m már egy családos ember sokkal közelebb kap készhez a bruttójához viszonyítva, mint régebben.
2021. márc. 30. 15:12
 65/79 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelőként maximálisan tisztaban vagy a brt/netto fogalmaval, valamint a csaladi adokedvezmeny nyujtotta lehetosegekrol. Azonban nem lehet elhanyagolni azt a tenyt, hogyha, van egy barmilyen diplomad, meg 2 nyelvismereted (angol ugye az alap+ egy barmilyen masik), netto 400 alatt pofan rohogod a HR.est...

Egy kezdo mernok is ennyit keres kb.

2021. márc. 30. 17:02
 66/79 anonim ***** válasza:
90%

Ja, es igen! Nem tanárnak kell menni, ha számodra fontos a fizetés, es azok a dolgok amore vágysz (utazás, szép ház, utó stb.) Ppénzen megvehető dolgok. Persze, ha te nem vagysz ilyenekre, akkor nincs gond.

P.S. egyaltalan nem ertek egyet a tanarok alulfizetettsegevel, de ezzel mindenki tisztaban van, amikor erre a palyara lep. Nem a diploma utan derul ki....

2021. márc. 30. 17:04
 67/79 anonim ***** válasza:

66: Informatikusként nincs meg a 400 nettóm, nagyon nincs. Pedig az IT nem a sz_rul kereső szakma! Akkor lássuk a még jelzem mindig erősen kozmetikázott, és túlzó "valóságot", ami nyilván nem a vidéki béreket reprezentálja:

[link]

És nem, a koronavírus nem tett jót ennek. Látható, hogy BRUTTÓ-ban van 500 környékén az átlag INFORMATIKUS fizu, csak a nagyon überpro speckó szakembereké az 1 milla feletti BRUTTÓ 20 év szakmai tapasztalat után, valami csókos NER cégnél. Esetleg.

Na most el lehet képzelni, hogy egy pályakezdő vagy medior bármilyen más szakmás nem informatikus ember mennyit keres. És nem feltétlen a tanárokra gondolok. Le kéne szállni a földre, kérem.

2021. márc. 30. 19:14
 68/79 anonim ***** válasza:
50%
Tanulj prpgramozónak! És alsó hangon lesz 7-800 a nettod.
2021. márc. 30. 19:22
 69/79 anonim ***** válasza:
68: Khm, a bruttód és 6-8 év után :)
2021. márc. 30. 19:24
 70/79 anonim ***** válasza:
100%

67#

Azt én is megfigyeltem hogy itt mindenki 400/500 ezrekről beszél,és ezt olyan lazán adja elő,mintha "ki az ugyanmár, az a szerencsetlen,aki nem?"

Én ha befeszülök a tulóráknak akkor átlépem a 300 at.Ugyan nem vagyok egy sztárolt informatikus,sem mérnök,de azért ismerek elég sok embert a haveri körböl,aki ennyit sem visz haza.És nemigen van,aki 500 at.Megjegyzem Bp röl beszélek.És nem segédmunkás,betanított munkás vagyok,diplomával ugyan,de nem tanári munkakörben.

Egyébként nem panaszkodom,és nem is savanyú a szőlő,csak megjegyzem.

2021. márc. 30. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!