Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg olyan pasik és életszínvonal kell nektek, mint amit TikTok-on látni? Méregdrága autók és telefonok, luxus karórák, sok-sok pénz, izmos test, nyaralás stb stb...?
Megláttam néhány ilyen videót és egyből el is ment a kedvem még jobban az ismerkedéstől. Sajnos én nem állok ilyen szinten anyagilag, hogy ilyen dolgokat megengedhessek magamnak. Most akkor ássam is el magam? Aki nem tud ilyet felmutatni, annak kb ennyi volt a "párkapcsolat/társkeresés" dolog?!
28/F
38
Szoval a pasi vegye meg az autot meg csaladi lakast, amit majd te max berendezel es ugy elvagyokatsz benne? Lol betojok xd
41!
Igen! Ez a legtobb férfinek természetes amugy! Persze nincs baj azzal, ha te ezt nem igy gondolod, csak akkor nem kell vinnyogni, ha a Nő nem teged választ.
A férfi dolga az anyagi biztonsag megteremtése, a nőé meg, hogy erre motiválja a férfit, és OTTHONT teremtsen.
Igen. ElvagyoGatok = én csinálom a házimunka 100%át, gyerekek koruli teendők, hozni vinni őket.... ugyintezések, stb. Füvet nem nyírok, ezen kívül MINDENT is!. + ugyanugy van egy 6 órás munkám.
Bár dolgozom, de korán sem annyit mint ő. Lehet, hogy fizikailag ő keres 5x annyit, mint én, de mindketten megdolgozunk érte. Nekünk annyi szerencsénk van, hogy mindketten dolgozhatunk itthonról. Amúgy meg, ha rajta múlna, nem dolgoznék munkavállalóként, ő akkor lenne a legboldogabb...! es nem ő az első az életemben, aki ugyanezt gondolja.
Szoval nem! Nem kell luxus autó, luxus villa, luxusnyaralás, de epeszü nő a semmire nem szül, nem lesz a társa senkinek...."majd lesz valahogy" alapon.
42.
Nagyszüleim gondolkodtak így. Ezelőtt 60-70 évvel.
Bakker, mintha én írtam volna ezt, de én egy évvel fiatalabb vagyok. Amiket felsoroltál, azok a tulajdonságok megvannak nekem is. 36 évesen 11 állásom volt már. legnagyobb értékem, hogy bármikor le tudom dumálni a bugyit a nőkről. És ezt ők szeretik.
48: Igen! Ismétlem sokadszor: Nem baj, ha nem fogadja el ezt a feltételt, akkor nem szülök neki, továbbállok. Csak nem kell sir i, hogy miert vagyok inkabbb egyedül, mint egy sz*r pasival.
Nem adom fel a függetlenségem ugy, hogy kozben nem biztositom be magam. Egyedül is tökeletesen megelek, de ha gyereket vallalok, akkor már nem csak magamért felelek.
(Pontosan igy szol a hazassagiszerzodes is, gyerekvállalas esetén enyém a ház, ha válásra kerülne a sor. A vallalkozások pl nem. De a ház teljes egészében igen. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!