Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti összejönnnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnnétek egy olyan nővel, akinek nagyon alacsony a jövedelme (nettó 140 körül)?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 10:34
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
32%
Én büszke lennék, ha tanárnő lenne a párom. Mert hivatástudatot és jó agyat feltételez, ami ritka. Nem fizetésben mérik a szakmákat. A "celebek" milliókat keresnek, de össze nem mérhető egy tanári pályával, amit művelnek. Vagyis a bér legtöbbször nem teljesítményt tükröz. Jó tanárnak akit szeretnek is a tanulók, pedig olyan tulajdonságok kellenek (kedvesség, empátia) amik nagyon vonzóak számomra.
2021. márc. 17. 17:44
 42/51 anonim ***** válasza:
91%
Sőt, képzeljék el, fordítva is igaz. Tehát nők is összejönnek olyan férfiakkal, akinek alacsony a fizetése. Mint például mi. Meglepő, igaz? Párom most egészségügyben van, de dolgozott üzemben, idősotthonban, köztudottan egyik se milliós állás. Merthogy nem ez a legfontosabb. Persze, nem mellékes, de nem is a legelső.
2021. márc. 17. 17:47
 43/51 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy össze. Az ember számít, nem a fizetése. Párt keresek, nem eltartót :) 36/f
2021. márc. 18. 16:25
 44/51 anonim ***** válasza:
26%
Nem jönnék össze olyan nővel, aki ennyit keres, tanárral pláne nem.
2021. márc. 18. 19:33
 45/51 anonim ***** válasza:
67%

/44 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze olyan nővel, aki ennyit keres, tanárral pláne nem.

En anyukaddal jönnèk össze

2021. márc. 18. 22:43
 46/51 anonim ***** válasza:
68%

Lehet lepontozni, de nem jönnék össze vele.

Előbb utóbb konfliktusforras lenne a 4szeres jövedelem különbség.

2021. márc. 22. 22:57
 47/51 anonim ***** válasza:
67%
46: 4szeres? Az 560ezer forint nettó. Az meg vagy 800 körül lehet bruttóban. Nem mondom, hogy lehetetlen, de valahogy fura, hogy 10-ból nyolc 800 bruttós emberke a gyakorira jár írkálni, ahelyett, hogy kezdene bármi mást magával :)
2021. márc. 23. 12:18
 48/51 anonim ***** válasza:
60%

10-ból nyolc 800 bruttós emberke a gyakorira jár írkálni

Van az 10 ből 9 is. Volt régen pár kérdés itt, egyszer 28 kommentből átlagot számoltunk itt és valami 420 jött ki, úgy hogy mindenki 27 éves kora alatt volt. A való életben meg aki igazán jól keres (500 felett) és ismerős, annak élni sincs ideje, bele van temetkezve a melóba. Percre van esetleg ideje feljönni, mikor 9 felé hazaér. Igen, jogászok, közgazdászok, magánvállalkozó IT mérnökök. 7 kor go meló, este 6 kor végeznek (de minden 2. bent marad a cégnél 8 ig túlórázni), de még bevásárlás, gyerek, stb. 9-10 előtt írnak nekem vissza messengeren, arra amit reggel 8:30 kor írtam. ÉS nem vagyok gyerek, 34 vagyok, szóval aki ezt a mindenki itt 500 felett keres, mégis napi 10 órát online van dolgot elhiszi, az a világ legnagyobb barma. Ám volt ilyen, 400 -as fizu, IT mérnök, munkaidőben 2-3 órát a neten lógott, csajozott, írt is neki. Jelenleg 32 éves és a 4. munkahelyén van, 3-ról kirúgták mert munkaidőben netezett, facezett és a főnökei észrevették. Ennyi arról, hogy nekik lehet netezni napi x órában szabadon...(max annak aki már szenior mérnök 45 felett, letett ezt meg azt az asztalra, de nem huszonévesen)

2021. márc. 24. 08:46
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem tudom miért próbáljátok bizonygatni, hogy ide csak alacsony keresetűek járnak, és aki mást állít az hazudik. Én is bruttó 1 millió felett keresek szoftverfejlesztőként és igen akár van időm gyakorit is nézni munkaidőben, mert a rám bízott feladatok mind elkészülnek. Senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz, amíg minden időre kész van.

"7 kor go meló, este 6 kor végeznek (de minden 2. bent marad a cégnél 8 ig túlórázni)"

9-kor bemegyek, 17:30-kor pedig megyek a dolgomra. Néha van túlóra, de senki nem kötelez rá, hanem magamtól vállalom, ha látom, hogy szükséges.

2021. márc. 24. 09:06
 50/51 anonim ***** válasza:
56%

Senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz munkaidőben, amíg minden időre kész van.

és még zseni is vagy

2021. márc. 24. 09:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!