Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti összejönnnétek egy olyan nővel, akinek nagyon alacsony a jövedelme (nettó 140 körül)?
/44 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze olyan nővel, aki ennyit keres, tanárral pláne nem.
En anyukaddal jönnèk össze
Lehet lepontozni, de nem jönnék össze vele.
Előbb utóbb konfliktusforras lenne a 4szeres jövedelem különbség.
10-ból nyolc 800 bruttós emberke a gyakorira jár írkálni
Van az 10 ből 9 is. Volt régen pár kérdés itt, egyszer 28 kommentből átlagot számoltunk itt és valami 420 jött ki, úgy hogy mindenki 27 éves kora alatt volt. A való életben meg aki igazán jól keres (500 felett) és ismerős, annak élni sincs ideje, bele van temetkezve a melóba. Percre van esetleg ideje feljönni, mikor 9 felé hazaér. Igen, jogászok, közgazdászok, magánvállalkozó IT mérnökök. 7 kor go meló, este 6 kor végeznek (de minden 2. bent marad a cégnél 8 ig túlórázni), de még bevásárlás, gyerek, stb. 9-10 előtt írnak nekem vissza messengeren, arra amit reggel 8:30 kor írtam. ÉS nem vagyok gyerek, 34 vagyok, szóval aki ezt a mindenki itt 500 felett keres, mégis napi 10 órát online van dolgot elhiszi, az a világ legnagyobb barma. Ám volt ilyen, 400 -as fizu, IT mérnök, munkaidőben 2-3 órát a neten lógott, csajozott, írt is neki. Jelenleg 32 éves és a 4. munkahelyén van, 3-ról kirúgták mert munkaidőben netezett, facezett és a főnökei észrevették. Ennyi arról, hogy nekik lehet netezni napi x órában szabadon...(max annak aki már szenior mérnök 45 felett, letett ezt meg azt az asztalra, de nem huszonévesen)
Egyébként nem tudom miért próbáljátok bizonygatni, hogy ide csak alacsony keresetűek járnak, és aki mást állít az hazudik. Én is bruttó 1 millió felett keresek szoftverfejlesztőként és igen akár van időm gyakorit is nézni munkaidőben, mert a rám bízott feladatok mind elkészülnek. Senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz, amíg minden időre kész van.
"7 kor go meló, este 6 kor végeznek (de minden 2. bent marad a cégnél 8 ig túlórázni)"
9-kor bemegyek, 17:30-kor pedig megyek a dolgomra. Néha van túlóra, de senki nem kötelez rá, hanem magamtól vállalom, ha látom, hogy szükséges.
Senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz munkaidőben, amíg minden időre kész van.
és még zseni is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!