Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti összejönnnétek egy olyan nővel, akinek nagyon alacsony a jövedelme (nettó 140 körül)?
"Itt csak egy a kérdés, hogy ez a nő megelégszik még 20 évig ezzel a fizetéssel vagy szeretne azért változtatni ezen később..."
Ha minden nővér, tanár, családsegítő, szociális munkás, etc felltenné azt a kérdést, hogy megelégszik e 20 évig az alacsony fizetéssel, vagy változtatni akar, akkor egy darab ember nem maradna ezeken a pályákon, ami nyilván szintén nem járható...
Nőként mondom, hogy ez a 140 nagyon kevés.
Gondolom szülőkkel élsz mert egyedül ebből nem tudnál megélni.
Nekem két munkahelyem is van, így megkeresem a havi 300 000 ft-ot.
Viszont emellett még tanulok is.
Nem könnyű ezt így mind egyszerre de nem is lehetetlen.
Ebből havi 100 000 ft-ot szépen félre tudok tenni.
200 000 ft-ból szépen elvagyok úgy, hogy mindent megveszek amit szeretnék.
De ez a 140 000 ft nagyon kevésnek hangzik. Csodálkozom, hogy emberek nem tesznek azért, hogy többet keressenek hanem beérik ennyivel...
25
Én azon csodálkozom, hogy valaki 200e/hó el tud szórni baromságokra...s még ezért másodba is dolizik...
#25. Nem fogod fel, hogy a kérdező tanàr?
Nyilván 8 általánost vègzett a és utána sz... bele a tanulásba.
Leülhetsz, egyes!
Tanarként is lehet válallni másod állást.
Ha pl nappalin tanít valaki teljes munkaidőben akkor estin még egy 4 órásat ha beválall máris megkapja a 200.
Ez nem kifogás, hogy keveset lehet keresni a tanarkodasal.
Egyébként én egyedül élek egyedül fizetem a rezsit stbt... Így azért ez a 200 egyáltalán nem sok.
De akinek jó, hogy keveset keres nekem mind1 de akkor ne sírjatok mert keveset kerestek de lusták vagytok mellette másodállást keresni
Én azt gondolom, hogy inkább lemondanék a párom plusz pénzéről ahelyett, hogy elnézzem, hogy még második állásban is tolja látástól vakulásig...
Ennyire szerencsére keresek jól, hogy ezt megengedhessem magamnak/magunknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!