Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti összejönnnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnnétek egy olyan nővel, akinek nagyon alacsony a jövedelme (nettó 140 körül)?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 10:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Simán összejönnék.

A szerelem nem ismerhet anyagiakat.

2020. szept. 24. 11:49
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy százassal kevesebbet keresnél, arra mondhatnád, hogy nagyon alacsony. 140-re nem. Persze, mihez képest? Mészi Lölö bevételéhez képest valóban az. De az átlagos hazai keresetekhez képest (no, nem arra gondolok, amit a KSH-nál hamisítanak) ez egyáltalán nem alacsony.

Marketinges ismerősöd meg ezzel önmagát járatta le, és csak erősítette azt a sztereotípiát, hogy a marketingesek zöme felszínes, popsinyalásból magát megszedő pénzéhes kókler.

2020. szept. 24. 12:02
 13/51 anonim ***** válasza:
35%
én lényegesen jobban keresek, mint a párom, de le van tisztázva, hogy én nem pénzelem őt, és ő sem várja ezt el tőlem. Mindenkinek saját élete van, nem vállalhatom magamra az ő nehézségeit 45f
2020. szept. 24. 12:08
 14/51 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem érdekel a fizetése. Sot felőlem lehet munkanélküli is ha aktívan keres állást, vagy tanulhat is tök mindegy. Az sem zavar ha a szüleinél él. Na most s nők nagy részéről ez fordított esetben nem mondható el...
2020. szept. 24. 12:14
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg gondolom, pályakezdő vagy. Egy tisztességes ember sem úgy kezdi, hogy milliókat visz haza. Ez egy hosszú folyamat, mire az ember lépésről lépésre halad előre, a magasabb fizetés felé. Én is tanárként kezdtem, 74 ezres nettó fizuért, kb. 10 éve. Igaz, én otthagytam a pályát, de maradtam továbbra is közalkalmazott. 5 éve 85 ezret kerestem. 3 éve indultam meg nagyon meredeken felfelé, előbb 160, majd 200, végül 240, igaz, ebbe már az egyéb vállalásaim jövedelme is benne van. Amiből volt, amit idővel vissza is mondtam, mert az, hogy nem volt szemernyi szabadidőm sem, nem ért meg nekem 40 ezret.

Most 200-at keresek. Hogy ez alacsony, vagy magas? Igen, a KSH kamustatisztikája szerint átlag alatti. Amit én a tágabb környezetemben látok, aszerint pedig némileg átlag feletti.

De miért is kéne nekem ezen rágódnom? Én mindig azt mondtam, hogy az ember érezze jól magát, legyen egy olyan munkája, amit többé-kevésbé szeret csinálni, és persze, azrét ne haljon éhen, de nem az számít, hogy minél többet keressen.

Egy párkapcsolatban meg eszembe nem jutna a pénzt nézni. Társat keresek, és nem befektetőt. ;)

2020. szept. 24. 12:15
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Netto 140 ezer forint nem nagyon alacsony fizu.

Sok ismerősöm keres irodában és kereskedelemben is netto 180 ezret. Ehhez képest....

Meg sokan 200 ezer körül, de egy részét borítékban kapják, szinte minimálbérre bejelentve.

Ők sincsenek sokkal előrébb...

Te gondolom pályakezdő vagy.

Ők jellemzően keveset keresnek.

2020. szept. 24. 12:53
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként megfelelő lenne a külső, a személyisége, stb, akkor simán.
2020. szept. 24. 13:38
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Mérnök vagyok, mindig az átlag felett kerestem sokkal.

Egyetlen barátnőm sem volt, aki megközelítőleg annyit keresett volna mint én. Az életművész csajokat mindig kerültem, akiknek azért ennyi a bére, mert "önmegvalósít", meg akinek fontosabb az egész napos pletyka, mint egy normális munkahely, de tanár, EÜ szakma, és még egy csomó minden más nagyon rosszul fizet itthon, ezt meg kell érteni, csak ezért nem menekültem egy nő elől sem emiatt.

ps: viszont amit utáltam az a követelőzés. Nem baj, ha keveset keres, együtt vagyunk, együtt megyünk nyarani, nyilván én fizetem a 90%-ás, de mikor már a randin sorolja, hogy a 100 ezres nettójával elvárja az évi 2 nyaralást, a kocsit, lakást... Na akkor viszlát.

2020. szept. 24. 13:46
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
#18. Nagyon rendes és normális vagy. Respect! :)
2020. szept. 24. 16:05
 20/51 anonim ***** válasza:
62%

A férfiaknak ez sokkal kevésbé számít mint a nőknek.

Itt csak egy a kérdés, hogy ez a nő megelégszik még 20 évig ezzel a fizetéssel vagy szeretne azért változtatni ezen később...

2020. szept. 24. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!