Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti összejönnnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnnétek egy olyan nővel, akinek nagyon alacsony a jövedelme (nettó 140 körül)?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 10:34
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
73%
Engem inkább az riasztana el, ha többet keresne nálam. Egyből arra gondolnék, hogy nem lesz elég, amit nyújtok és nem tudnék megfelelni.
2020. szept. 24. 23:53
 32/51 anonim ***** válasza:
42%
Az első fizetésem 15 éve több volt ennél. Nálam nem sok esélyed lenne, nekem partner kell, nem eltartott.
2020. szept. 25. 00:26
 33/51 anonim ***** válasza:
91%

Megkaptad a válaszokat, vannak, akik elfutnak, és vannak, akik nem.

Egyébként hány éves vagy? Van pár tanár ismerősöm és azt a tendenciát látom, hogy vagy az egyetem alatt találnak párt vagy 30 felett. Valahogy elkezdenek dolgozni, és már nem ismernek meg új embereket. Azaz igen, csak tanárral valahogy sosem akarnak összejönni, mert rájönnek, hogy két tanári fizetésből csak leshetik a többiek életmódját.

Volt egy nagy szerelmem még egyetem alatt, aki tanár volt. Utólag örülök neki, hogy nem kellettem. Félúton se tartanék.

2020. szept. 25. 07:32
 34/51 anonim ***** válasza:
21%

33

Ilyen emberekről mindig az jut eszembe, hogy befektetést keres, nem párkapcsolatot s mint tudjuk a pénz vonzza a mocskot...s a többi bölcsesség, mint pénz beszél, kutyasz@r körbetáncol;)

2020. szept. 25. 09:07
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

34: miért fura a 33?

Egy csomó nő írja le, hogy neki igenis számít az egzisztencia, hiszen családot szeretne, ahhoz meg nem árt, ha a férfinek nincs ki a feneke. Ha nő írja, akkor mindenki elfogadja. Ha férfi, akkor megy a hiszti, hogy nem is párkapcsolatot keres, hanem befektetést.

Én azt gondolom, hogy nem számít, hogy mennyit keres a nő, ha nem ingyenélő, de ettől még teljesen rendben van, ha más meg azt gondolja, hogy neki fontos, hogy a párja nagyobb mértékben is kivegye a részét a közös előrehaladásból.

2020. szept. 25. 10:08
 36/51 anonim ***** válasza:
21%

35

Nem furcsállom, inkább leminősítem emberileg aljára.

A közös előrehaladás a féktelen harácsolási kényszer-vágy..., aztán meg a hiszti, ha eljutnak odáig, hogy "mindig csak dolgozol, hajtod a pénzt s ő meg le van sz@rva"...hát normális az ilyen? Nem, nem az.

Ha már van x keresete, eltartja magát, az normális.Ha meg kettőjüknek több kell, megoldják.

Persze, lehet egy ilyen sarkos jövőkép is:

https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

2020. szept. 25. 10:28
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen összemosod a dolgokat utolsó. A 140e fizetés és a 24/7 "harácsolás" között elég sok átmenet van.
2020. szept. 25. 10:38
 38/51 anonim ***** válasza:
56%

37

A párkapcsolatban sok dolog van, ezek is...

Milyen 24/7???

2020. szept. 25. 10:45
 39/51 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te meg ahelyett, hogy azon pörögsz, mit mondott egy ismerősöd, keress inkább egy férfit.
2020. szept. 26. 08:25
 40/51 anonim ***** válasza:
55%
Nekem se számít a fizetés, csak az hogy legyen sovány, luficsöcsü a csaj...
2021. márc. 17. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!