Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha beteg és elkeseredett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beteg és elkeseredett egy lány lehet nála esélyem úgy hogy jobb nálam?

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy lányt, nagyon okos, gyönyörű, viszonylag egy baráti körünk van, de az nem olyan szűk, max pár szót váltottunk.

Szóval sportos, csinos, szép arcú, kedves meg minden de nem is próbálkoztam nála, mert én nem az én szintem.

Viszont most az egyik közeli jó barátom(lány de nem vonzódok hozzá), aki szintén neki is közeli barátja elsírta magát mikor szóba hoztam ezt a lányt, mert mondta hogy nagyon sajnálja ami vele történik. Valami betegsége van, azt nem volt hajlandó megmondani hogy mi.

Állítólag teljesen össze van törve a lány, lehet hogy pssziváltatja is magát. Szerintetek ha most mellé állok a nehéz időkbe akkor lenne rá esélyem?

2020. szept. 23. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz szitu, de talán van esélyed, javadra fordíthatod a helyzetet. Barátzónát el kell kerülni... 🤔 Tehát úgy semmiképp sem érdemes odamenni, hogy te most ápolgatni akarod a lelkét. Vagy ha igen, akkor sem szavakkal, hanem inkább azzal, hogy kimozdítod, sport pl.
2020. szept. 24. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen szigorú a kérdezővel. A lány tetszik neki. Akkor is tetszett neki, amikor nem tudta, hogy beteg, csak nem volt önbizalma kezdeményezni. Annak ellenére is tetszik neki, hogy beteg. Az is lehet, hogy rákos és fél év múlva meghal.

De. Az valóban nem szerencsés, hogy így (nem túl szerencsésen fogalmazva) tette fel a kérdést.

Szerintem a lány állapotától próbálkozz vele, attól függetlenül, hogy beteg, vagy sem. Azt tőle függetlenül is felejtsd el, hogy egy nőnél csak akkor van esélyed, ha beteg!!! Nagyon sokféle párok léteznek a világon.

Sokáig ne maradjon titokban, hogy te tudod, hogy beteg. Ha ő nem mondja, egy idő után te mondd meg neki, mert az nem klafa, ha egyszer csak kiderül, hogy tudtad.

Összességében ez nem túl jó kezdés, de talán még rendbe lehet hozni.

47f

2020. szept. 24. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!