Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beteg és elkeseredett egy lány lehet nála esélyem úgy hogy jobb nálam?
Régóta ismerek egy lányt, nagyon okos, gyönyörű, viszonylag egy baráti körünk van, de az nem olyan szűk, max pár szót váltottunk.
Szóval sportos, csinos, szép arcú, kedves meg minden de nem is próbálkoztam nála, mert én nem az én szintem.
Viszont most az egyik közeli jó barátom(lány de nem vonzódok hozzá), aki szintén neki is közeli barátja elsírta magát mikor szóba hoztam ezt a lányt, mert mondta hogy nagyon sajnálja ami vele történik. Valami betegsége van, azt nem volt hajlandó megmondani hogy mi.
Állítólag teljesen össze van törve a lány, lehet hogy pssziváltatja is magát. Szerintetek ha most mellé állok a nehéz időkbe akkor lenne rá esélyem?
Ásd el magad, mert undorító vagy.
Amire nincs szüksége, hogy valaki a gyengébb korszakában próbálkozzon be nála, mert más különben esélytelen lenne.
Ott van neki a családja és a barátai, nem kellenek neki olyanok, mint te, akik csak kihasználnák. Szánalmas.
Az lényegtelen ebben az esetben, már leírtam, hogy miért.
Fú, mekkora elkeseredett féreg vagy te, ha jól értem a kérdést és nem trollkodás.
Egy ember tragédiájában (most nem tudom milyen betegség, de tuti rossz) képes vagy a saját magad lehetőségét nézni?
Mekkora szarnak kell ehhez lenni, de komolyan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!