Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egyetlen nő sem jön össze olyan férfival, aki 30 éves kor felett a szüleivel él?
25-ös: Nagyon melléléptél... :D Csak két és fél éve vagyok párkapcsolatban. :D Anno társkeresés alatt találkoztam egy pont ugyanilyen felfogású csajjal mint te - rendesen számon kérte, hogy mim miért van meg miért nincs (úgy, hogy neki l**asza sem volt). Én visszakérdeztem: "Okés. Hol a te részed? Mit terveztél beleadni a közösbe?" A csaj lefagyott.
Továbbra is azt mondom: Vagy ketten építjük föl a közös életet, vagy akkor kalap-kabát. És ahogy mondtam: Már pestenkívüliek vagyunk. Lakáskulcsot, lakcímkártyát, meg tulajdoni lapot már meg ne haragudj, de nem fogok feltölteni.
En a szuleimmel elek, inkabb mint vadidegen emberekkel es nem fizetek egy szakadt szobaert, mert xy nak az menonek szamit es szexi.
Nem szeretnem hallgatni a lakotarsak dugasat, bulikajat, vagy amikor mas idegeneket hoznak fel. Ott sem tudod elengedni magad, kb mint a szulokkel. Mert legalabb megismered a masik szuleit, de vadidegeneknel is ugyanugy csondbe kell lenni.
Azert, mert valaki a szuleivel lakik az nem az antikrisztus. Nincs kinyalva a feneke, ugyanugy ad haza penzt, besegit stb. Nyilvan nem ez a vegcelom, de jelenleg ez van.
Nekem az osszes baratnom elfogadta, megertette a helyzetet es nem csinalt ekkora ideologiai kerdest belole.l, mint itt az emberek.
"Én a szüleimmel élek, inkább mint vadidegen emberekkel és nem fizetek egy szakadt szobáért, mert xy nak az menőnek számít és szexi."
És te mennyi idős vagy? 35?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!