Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már egyetlen nő sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már egyetlen nő sem jön össze olyan férfival, aki 30 éves kor felett a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 00:02
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
63%
Én összejöttem (26 voltam, párom 34). 4 éve vagyunk együtt.
2020. szept. 22. 11:57
 12/53 anonim ***** válasza:
93%

Én is összejöttem. Igaz ez már 6 éve volt. Én is a szüleimmel laktam, Ő is. Először albérletbe költöztünk. Aztán (mivel mindkettőnknek volt már megtakarítása vettünk egy felújításra szoruló lakást.

Furának tartom itt ezeket a kérdéseket, szerintem sok nőnek nem lenne párja ha úgy lenne ahogy a kérdező gondolja.

2020. szept. 25. 12:40
 13/53 anonim ***** válasza:
94%

Jó pár olyan nőt ismerek, aki ilyen körülmények között is jött össze férfival. Nyilván nem a 20éves instacica topmodell 10/10-es típus jórészt, meg nem is a felsővezető üzletasszony... meg az sem mindegy, hogy mégis hogy él a szülőkkel az adott férfi. Az én exem mondjuk 28 volt, mikor összejöttünk, de ő is az anyjával élt, és nem volt gondom vele, mert:

- önálló volt, volt munkája

- nem az anyját pumpolta, és fizette is a részét

- el volt szakadva a köldökzsinór, és nem anyu törölte a popóját is; az egyetlen dolog, amit "rá" csinált, a főzés, mert annyival nincs több munka azzal, ha 1 emberre főz, mintha 2re, kevesebb a végén így a rezsiköltség, és az exem kifizette a saját részét belőle

- nem kellett az anyját kínosan kerülgetnem a házban, amikor szerelmeskedésre került a sor

2020. szept. 25. 15:07
 14/53 anonim ***** válasza:
77%
De ismerek olyan férfit aki 34 évesen az anyjával él. Mégis vannak barátnői állandóan. Most jelenleg is van neki egy nagyon szép csaja.
2020. szept. 26. 00:58
 15/53 anonim ***** válasza:
33%

tegnap 15:07

Végre te egy belevaló nő vagy! Te elfogadtad úgyis a párodat, hogy az anyjával élt 28 évesen.

2020. szept. 26. 01:00
 16/53 anonim ***** válasza:
80%
Én 28/L, a férjem 32/F, és a szüleinél, azaz anyósoméknál lakunk egy családi házban, ahol az emeleti rész át van alakítva külön lakássá. De amikor összejöttünk annak idején, a szüleivel lakott értelemszerűen, és hát ideköltöztem én is azóta. Van még kérdésed?
2020. szept. 26. 10:50
 17/53 FoxtrotLidérc ***** válasza:
65%
Amikor barátnőmet megismertem, voltam 28 éves, és a szüleimmel éltem. :D Most KETTEN összehoztunk egy kertes házat, a fészkesfősárostól kellő távolságban, és ingázunk. Mondom KETTEN. Vidéki lányt kerestem, aki hajlandó tenni kettőnkért, akiVEL lehet építeni egy KÖZÖS életet. Volt akkora mázlim, hogy megtaláltam azt, akit kerestem. Kérdező. Saját példámból kiindulva: Nincs lehetetlen. (Nem vagyok jóképű, nem vagyok kipattintva, nem vagyok pénzügyileg eleresztve, egy megbízható öreg Opel Astrám van, ami a megismerkedésünkkor még sehol nem volt. Ne add fel!)
2020. szept. 27. 01:02
 18/53 anonim ***** válasza:
75%
Tegyük hozzá azt, ha egy nő szexkapcsolatot akar, akkor nem akar szülőkkel találkozni. Hanem egyedül élő férfihez akar átjárni.
2020. szept. 27. 18:01
 19/53 anonim ***** válasza:
Költözz el
2020. okt. 24. 22:28
 20/53 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nagy mínusz pont, ha még a szüleivel él. Ha minden más 100%-osan klappol, akkor esetleg elnézném. Az egyetlen, amit elfogadnék magyarázatnak, ha betegek a szülei és gondozza őket, de az, hogy anyagilag neki így éri meg jobban, nagyon kiábrándító duma.

30/N

2020. okt. 25. 02:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!