Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egyetlen nő sem jön össze olyan férfival, aki 30 éves kor felett a szüleivel él?
Én is összejöttem. Igaz ez már 6 éve volt. Én is a szüleimmel laktam, Ő is. Először albérletbe költöztünk. Aztán (mivel mindkettőnknek volt már megtakarítása vettünk egy felújításra szoruló lakást.
Furának tartom itt ezeket a kérdéseket, szerintem sok nőnek nem lenne párja ha úgy lenne ahogy a kérdező gondolja.
Jó pár olyan nőt ismerek, aki ilyen körülmények között is jött össze férfival. Nyilván nem a 20éves instacica topmodell 10/10-es típus jórészt, meg nem is a felsővezető üzletasszony... meg az sem mindegy, hogy mégis hogy él a szülőkkel az adott férfi. Az én exem mondjuk 28 volt, mikor összejöttünk, de ő is az anyjával élt, és nem volt gondom vele, mert:
- önálló volt, volt munkája
- nem az anyját pumpolta, és fizette is a részét
- el volt szakadva a köldökzsinór, és nem anyu törölte a popóját is; az egyetlen dolog, amit "rá" csinált, a főzés, mert annyival nincs több munka azzal, ha 1 emberre főz, mintha 2re, kevesebb a végén így a rezsiköltség, és az exem kifizette a saját részét belőle
- nem kellett az anyját kínosan kerülgetnem a házban, amikor szerelmeskedésre került a sor
tegnap 15:07
Végre te egy belevaló nő vagy! Te elfogadtad úgyis a párodat, hogy az anyjával élt 28 évesen.
Nagyon nagy mínusz pont, ha még a szüleivel él. Ha minden más 100%-osan klappol, akkor esetleg elnézném. Az egyetlen, amit elfogadnék magyarázatnak, ha betegek a szülei és gondozza őket, de az, hogy anyagilag neki így éri meg jobban, nagyon kiábrándító duma.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!