Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőben miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőben miért nincs szenvedély az élet dolgai iránt?

Figyelt kérdés
Már egy ideje randizom és nagyon ezt látom. Nincs szenvedély bennük a munkájuk iránt, bármilyen hobbi iránt, nincs semmilyen szívügyük, amiért tesznek, semmilyen olyan téma, ami értelmes és csillogó szemmel beszélnek róla... Csak úgy vannak. 23-35 éves korosztaly, érettségizettől az agyondiplomázottig ezt tapasztalom.
2020. szept. 20. 15:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17-es, és a fotózás mióta nem hobbi? Kimegyek hajnalban, amikor a legszebbek a fények, és leginkább mozognak az állatok, km-eket megyek hegyen-völgyön, miközben próbálom becserkészni a vadat, vagy készíteni egy szép tájképet.Rengeteget fejlődtem 10 év alatt.Nem arra kell gondolni, hogy a telefonnal kattintgatok jobbra-balra.Ez miért nem hobbi? Fogalmad sincs, mi ez, hmm?13-as voltam.Látod, kérdező,erről beszéltem, hogy miért nem is hozom szóba.Mert ez még csak nem is hobbi.
2020. szept. 21. 14:19
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

21

Ne hazudj, privátban meg semmit sem tudsz a fotózásról írni;)

2020. szept. 21. 14:26
 23/25 anonim ***** válasza:
43%

21

Miért tekinteném hobbinak a fotózás? Az utazást sem tekintem hobbinak, pedig annak is erősen köze van a fotózáshoz.

A hobbinak van valami effektív haszna szerintem. Ha falat mászol akkor erősödsz/ügyesedsz, festésnél szintén kreatív munkát produkálsz. Az hogy kimész XY helyre és egy előre elkészített szerkezettel mint a fényképezőgép lősz egy képet nekem mitől lenne hobbi? Az se hobbi ha beülsz a kocsiba és Győrből lemész Romániába. Ahogy az se tekinthető igazi hobbinak, hogy leülsz a TV elé és 8 órát Pug G-zel hétvégén.

Viszont mondjuk ha elmész XY helyre és lefested, a gép előtt létrehozol valamilyen grafikát vagy mondjuk a játékot amivel más játszik napi 8 órát ott elismerem hogy van benne szellemi termék, kihívás és munka.

Egy előre technikai eszközök által megvalósított és korlátozott tevékenység szerintem nem igazán "hobbi" ha beülnek a 15 milliós terepjáróba, beetetik az állatot adott helyre aztán 300 méterről este a thermo távcsővel becélozva lelövik a vadat egy tankelhárító löveggel.

2020. szept. 21. 14:52
 24/25 anonim ***** válasza:
37%
Kedves 20-as! "Az életnek nevezett mókuskerék", amibe belefér, hogy nettó több órányi időben naponta a telefonjukat nyomkodják és játszanak meg facebookoznak rajta (a telefont is lehet értelmes dolgokra használni). De nincs idő semmire. Ismerem ezt a réteget is, aki túl sokat dolgozik, de egy könyv nem volt még a kezében, a telefon annál inkább. A TV előtt döglik este, a családi program pedig a plázázás. Elismerem, hogy az átlagnál tehetősebb családból származom, de nem vagyunk arisztokraták. Megdolgoztunk a pénzünkért, így nincs több fölös időnk, mint annak, aki igénytelen. Ez nem a szabadidőről szól, hanem arról, ki mivel akarja eltölteni, kinek mire van igénye.
2020. szept. 21. 16:19
 25/25 anonim ***** válasza:
39%
Én nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak csillogó szemmel, szerelmes szenvedéllyel beszélni a munkájukról.
2020. dec. 19. 16:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!