Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőben miért nincs szenvedély az élet dolgai iránt?
21
Ne hazudj, privátban meg semmit sem tudsz a fotózásról írni;)
21
Miért tekinteném hobbinak a fotózás? Az utazást sem tekintem hobbinak, pedig annak is erősen köze van a fotózáshoz.
A hobbinak van valami effektív haszna szerintem. Ha falat mászol akkor erősödsz/ügyesedsz, festésnél szintén kreatív munkát produkálsz. Az hogy kimész XY helyre és egy előre elkészített szerkezettel mint a fényképezőgép lősz egy képet nekem mitől lenne hobbi? Az se hobbi ha beülsz a kocsiba és Győrből lemész Romániába. Ahogy az se tekinthető igazi hobbinak, hogy leülsz a TV elé és 8 órát Pug G-zel hétvégén.
Viszont mondjuk ha elmész XY helyre és lefested, a gép előtt létrehozol valamilyen grafikát vagy mondjuk a játékot amivel más játszik napi 8 órát ott elismerem hogy van benne szellemi termék, kihívás és munka.
Egy előre technikai eszközök által megvalósított és korlátozott tevékenység szerintem nem igazán "hobbi" ha beülnek a 15 milliós terepjáróba, beetetik az állatot adott helyre aztán 300 méterről este a thermo távcsővel becélozva lelövik a vadat egy tankelhárító löveggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!