Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőben miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőben miért nincs szenvedély az élet dolgai iránt?

Figyelt kérdés
Már egy ideje randizom és nagyon ezt látom. Nincs szenvedély bennük a munkájuk iránt, bármilyen hobbi iránt, nincs semmilyen szívügyük, amiért tesznek, semmilyen olyan téma, ami értelmes és csillogó szemmel beszélnek róla... Csak úgy vannak. 23-35 éves korosztaly, érettségizettől az agyondiplomázottig ezt tapasztalom.
2020. szept. 20. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Buta emberekben hogy lehetne szenvedély bármi iránt? A galambok se tudnak sakkozni.
2020. szept. 20. 17:19
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Rólam (itt gyik-en) mondta egy felhasználó, hogy ilyen szèles èrdeklődèskörrel megáldott emberrel mèg nem találkozott. Szóval biztosan van mèg rajtam kívül is ilyen. ( S nem, a vásárlás nem èrdekel....) 23N
2020. szept. 20. 17:49
 13/25 anonim ***** válasza:
64%
Én nő vagyok, és imádok fotózni.10 éve csinálom, ez a szenvedélyem.De bárkivel beszélgetek, már inkább meg sem említem, mert hányszor megkaptam, hogy "Minek az?" "Biztos jó drága a géped", "Aha, és mikor lesz kistesó?!(egy fiam van)/ Miért nem a gyerekkel foglalkozol inkább?" (Foglalkozom vele, imádom, nyilván nem csak kattintgatásból állnak a napjaim, de, ha hetente egyszer előveszem, az is baj), stb...
2020. szept. 20. 18:23
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

A legtöbb férfi is ilyen.

N

2020. szept. 20. 18:40
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
Mert az előző, meg az azt előző, és az azt is megelőző "sikeres" kapcsolataik során a férfiak (és csakis a férfiak!) kiűzték belőlük az életet. (F)
2020. szept. 20. 19:04
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd őket a butabuk posztjaikról, majd úgy áradoznak, hogy vacsin a teasüteményekből gátat kell építened magad köré;))
2020. szept. 20. 19:09
 17/25 anonim ***** válasza:
54%

Ebben biztos van valami. Én azt látom hogy tipik sablon hobbik/érdeklődési kör: "wellness", "bor","fotózás", "kondi", "cica, kutya", "utazás".

Komolyan nem én olyat még nem "hallottam", hogy egy csaj hobbinak mondjuk a röpit mondta volna, nyelvet tanul vagy mondjuk hogy fest.

A fentiek nem tudom hogy lehetnek hobbik. Kb arra jók, hogy nem csinálsz semmit, de olyan mintha mégis tennél. Semmi alkotás, vagy önmagad "javítása".

Nekem sincs igazi hobbim, de vannak politikai, jogi érdeklődéseim ugyan úgy ahogy reál dolgok mint fizika, matek vagy prog vagy mozgásnál is elég sok mindenre elmegyek ha van társaság. Egyáltalán nem vagyok izgalmas, de akik fenn említett dolgokat "hobbinak" tudják nevezni... hát az tényleg csúcs.

Olvastam egyszer, hogy "szeretek enni". Hát ez volt eddig a legjobb. Kiírhatta volna azt is, hogy "szeretek levegőt venni", mert kb ugyan ez. Ki az aki utál enni???

2020. szept. 20. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
60%

Nekem pl a kutyázás az, versenyekre is járok vele (nem szépségverseny).

Utazni is szeretek, de azt nem nevezném hobninak.

Regen Thai boxoltam, lovagoltam, rajzoltam.

Én a túrázást is hobbimként említem.

Vezetés se hobbi, de a Quad az.

Megszalottan nem tudok semmivel foglalkozni. Kell pihenni, dolgozni (nekem az is "szenvedélyem"). Van lányom, párom, barátaim.

Geocaching is hobbi nálam, ha utazok is keresek ládát (utanna lehet nézni a játéknak).

Biciklizni is nagyon szeretek és szoktam is.

Érdekel a pszichológia is, csillagászat, történelemből pár esemény pl...

N28

2020. szept. 20. 20:07
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, ha rádnéz elmegy az életkedve. Ha nincs szimpátia, lányok bevágják az unalmast.
2020. szept. 20. 20:36
 20/25 anonim ***** válasza:
47%
Nemmindenki jön gazdag családból, ahol megengedhettèk maguknak az úri huncutságokat is. A kevésbé szerencséseket hamar bedarálja az életnek nevezett mókuskerék. :(
2020. szept. 21. 08:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!