Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőben miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőben miért nincs szenvedély az élet dolgai iránt?

Figyelt kérdés
Már egy ideje randizom és nagyon ezt látom. Nincs szenvedély bennük a munkájuk iránt, bármilyen hobbi iránt, nincs semmilyen szívügyük, amiért tesznek, semmilyen olyan téma, ami értelmes és csillogó szemmel beszélnek róla... Csak úgy vannak. 23-35 éves korosztaly, érettségizettől az agyondiplomázottig ezt tapasztalom.
2020. szept. 20. 15:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

keress tovább, vannak ilyenek csak keresni kell

hogy miért vannak kevesen?

jó kérdés, a legtöbb ember szeret belesimulni a környezetbe és birka módra követni a többit. semmi egyéniség, semmi szenvedély. csak úgy vannak

2020. szept. 20. 15:59
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem attól van, hogy nő az illető, bárkire érvényes lehet. Ez inkább személyiségtípus és ugyanúgy megtalálható férfiakban is ez a típus, csak gondolom azokkal nem randizol.
2020. szept. 20. 16:03
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
" semmilyen olyan téma, ami értelmes és csillogó szemmel beszélnek róla..." Vagy talán mást tartanak értelmesnek mint te, és még az is lehet, hogy igazuk van!
2020. szept. 20. 16:05
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Nem feltétlen, csak lehet, hogy ami nekik a szívügyük és amit ők szeretnek, az téged nem érdekel...
2020. szept. 20. 16:09
 5/25 A kérdező kommentje:
Minden érdekel, de nem mondanak semmit. Az is érdekelne, ha olyan témarol beszélne csillogó szemmel, amihez hozzá sem tudok szólni, de a barátnők pasiügyei és a vásárlás nem ez.
2020. szept. 20. 16:11
 6/25 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem a szenvedélyesség hiánya, hanem egyszerűen nem elég intelligensek, főleg, mint ahogy írtad, a pasiügyek és a vásárlás a fő témájuk.
2020. szept. 20. 16:14
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Én mindkét nemnél megfigyeltem ezt. Engem például rengeteg dolog érdekel (művészetek, sportok, különböző országok és kultúrák, stb) és amikor először találkozok valakivel és elkezdem sorolni ezeket (nem untató szinten, tényleg csak röviden, sorolásszerűen) csak pislog, hogy egyrészt miért érdekelnek engem ezek a dolgok, másrészt hogy mi hasznuk van.

Ilyenkor rendszeresen csalódok, mert amikor ő válaszol, az általában kimerül a "néha játszom és TV-zek" síkon.

22/L

2020. szept. 20. 16:21
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom te meg férfias témákkal untatod a hölgyeket, hatalmas szívügyednek tekintve csillogó szemekkel áradozni a dolgaidról.

Nem vagytok egymáshoz valók. Pasiban is rengeteg ilyen van, hidd el. Vannak mint a tök, de leszólni azt tudják az én hobbimat, dolgaimat.

2020. szept. 20. 17:06
 9/25 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon sok emberben nincs szenvedély semmi iránt. Ha nem vagy átlagos, olyan partner mellett lehetsz boldog, aki szintén nem az. Többek között én is ezért szenvedtem, meg szenvedek is sokat lelkileg. Hozzáteszem, nőként írom ezt.
2020. szept. 20. 17:09
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sok ember egyszerűen lusta energiát fektetni úgy nagyjából bármibe. Elvannak a kötelezőkkel és kész. Az is energiába kerül, hogy megtaláld azt, ami iránt lelkesedsz. Szerintem ehhez fontos az önismeret, ami nem jön könnyen. Érdekes, hogy pont ma reggel beszélgettünk erről a férjemmel. Azt mondta, az fogta meg bennem annak idején és most is ezt szereti bennem legjobban, hogy milyen lelkes vagyok a munkám iránt, ami a hivatásom és mindent odaadással csinálok, van véleményem és érdeklődési köröm. Ő is ilyen, ez nekem is tetszik benne. De én mindig azt hittem, hogy a férfiak a csendes, sarokban elüldügélő házitündéreket szeretik, akik mindenben kiszolgálják őket és nem a saját dolgaik után kajtatnak. Érdekes, hogy mégis mindig népszerű voltam a férfiaknál, pedig nem vagyok szép. Keress csak kitartóan.
2020. szept. 20. 17:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!