Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek őszülni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon korai 27 évesen? Nő vagyok, egyre több szálat találok, ami ősz (hosszú hajam van). Messziről még nem nagyon látszik. Kezdjem el festetni? Negatívum ez társkeresés terén?2020. szept. 20. 11:06
11/21 anonim válasza:
Kb. 24 évesen láttam 1-2 szálat, de ennyi volt. Most 31 évesen már vagy 20 darabot kitépkedtem. :D Meglátjuk mikor indul be, de jó lenne még ha pár évig nem kellene festetni.
12/21 anonim válasza:
A nők jóval előbb öregszenek és rosszul is áll nekik. Te még sajna az átlagnál is előbb. Nagy cumi a társkeresés terén.
13/21 anonim válasza:
29 vagyok, van kb egy darab osz hajszalam. Biztos nem festenem be emiatt, ha tobb lenne sem, mondjuk szoke hajban nem latszik annyira eleve.
De van egy ismerosom, o kb 24-25 es rengeteg osz hajszala van barna hajban, de egyaltalan nem feltuno, csak ha direkt nezed. Ettol fuggetlenul egy fiatal, szep arcu, jo testu lany, egyaltalan nem gondolnad rola, hogy egy oregedo venasszony :D
14/21 anonim válasza:
Kb 20 éves korom óta van 1-2 szál. Most 24 vagyok és ugyanannyi van.
15/21 A kérdező kommentje:
Sötétbarna hajam van, így elég feltűnő.
2020. szept. 20. 13:48
16/21 anonim válasza:
30+ fölött. Elszórtan. Egyre több
17/21 anonim válasza:
Pár hónapja kezdtek megjelenni, 18 éves lány vagyok. Még nem festettem be, annyira nem feltünő. Próbálom húzni amíg lehet.
18/21 anonim válasza:
30+. Csak színezgettem 3-4 havonta, később már festettem.
20/21 anonim válasza:
35 körül jártam, amikor az első 1-2 hajszálat észrevettem.
42 vagyok, most biztos van már olyan 10-15, de lehet, hogy több is, már a kislányom is észrevette.
Nem igazán érdekel, egyáltalán nem feltűnő, gesztenyebarna hajam van még most is mindenféle festék nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!