Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek őszülni?
12v14 korul
Mostanra 27 iszonyat latszik foleg elol, mikor hosszu volt kb 1m es osz szalak voltak benne,noknel persze festegetni lehet ha nem tetszik. Hat parkeresesnel passz ha ezt leszamitva fiatalos v akkor ketlem h befolyasolna a dolgokat.
F/27
23 évesen.
Pár szál, aztán egyre több...
Férfi vagyok, én 29 évesen vettem észre az első ősz hajszálakat. Most 39 vagyok, azóta nyilván több lett, de egyáltalán nem zavaróan. Viszont az 5-ös válaszolóhoz hasonlóan jóval kevésbé ráncosodom mint a korosztályom. Szóval én is kiegyezek az őszüléssel, már csak azért is, mert ha zavarna, a hajfestés még mindig egyszerűbb, mint a ráncok eltűntetése.:)
Bár van erős 10 év köztünk, de már a te korodban sem érdekelt, ha a nő őszült. Ha valaki ilyen apróságon rugózik, az valójában csak kifogást keres, hogy miért nem te kellesz neki.
16 évesen.
Azóta festem a hajam. Úgy 5 évente egyszer belekezdek, hogy lenövesszem, de nem tetszik. Nem egyenletes, középen van egy nagy fehér csík, a többi szürke. Legalább nem nagyon látszik a hamvas szőke alatt a lenövés.
42N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!