Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen kezdtetek őszülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen kezdtetek őszülni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon korai 27 évesen? Nő vagyok, egyre több szálat találok, ami ősz (hosszú hajam van). Messziről még nem nagyon látszik. Kezdjem el festetni? Negatívum ez társkeresés terén?

2020. szept. 20. 11:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy amiket látok ősz szálakat, azokat szemöldökcsipesszel kihúzom, de sajnos egyre többet kell.:/
2020. szept. 20. 11:07
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Én is 27 éves nő vagyok és kb 2 hónapja hívta fel rá a fodrász a figyelmem, azóta én is látom :D mi viccelődünk a párommal rajta. Amúgy is terveztem befestetni (színváltás), így előrébb kerül a projekt.
2020. szept. 20. 11:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Mennyi ősz hajad van kb. es mennyire látszik? Egyenletesen vagy csak egy meghatározott részen?
2020. szept. 20. 11:16
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

12v14 korul

Mostanra 27 iszonyat latszik foleg elol, mikor hosszu volt kb 1m es osz szalak voltak benne,noknel persze festegetni lehet ha nem tetszik. Hat parkeresesnel passz ha ezt leszamitva fiatalos v akkor ketlem h befolyasolna a dolgokat.

F/27

2020. szept. 20. 11:28
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Egyenletesen jönnek, ahogy látom egyre több. Engem nem zavar, a családban mindenki hamar oszult, nagyapam 30 éves korára feher hajú volt, ellenben a családunkban senki nem ráncos :) így kiegyezek az ősz hajjal. 1-és voltam
2020. szept. 20. 11:31
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

23 évesen.

Pár szál, aztán egyre több...

2020. szept. 20. 12:05
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Férfi vagyok, én 29 évesen vettem észre az első ősz hajszálakat. Most 39 vagyok, azóta nyilván több lett, de egyáltalán nem zavaróan. Viszont az 5-ös válaszolóhoz hasonlóan jóval kevésbé ráncosodom mint a korosztályom. Szóval én is kiegyezek az őszüléssel, már csak azért is, mert ha zavarna, a hajfestés még mindig egyszerűbb, mint a ráncok eltűntetése.:)

Bár van erős 10 év köztünk, de már a te korodban sem érdekelt, ha a nő őszült. Ha valaki ilyen apróságon rugózik, az valójában csak kifogást keres, hogy miért nem te kellesz neki.

2020. szept. 20. 12:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen.

Azóta festem a hajam. Úgy 5 évente egyszer belekezdek, hogy lenövesszem, de nem tetszik. Nem egyenletes, középen van egy nagy fehér csík, a többi szürke. Legalább nem nagyon látszik a hamvas szőke alatt a lenövés.

42N

2020. szept. 20. 12:07
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
26 éves nő vagyok és őszülök. A hajamban már vannak teljesen ősz szálak, továbbá nekem a szemöldökömben és a szempilláimban is, nem tudom, miért. :D
2020. szept. 20. 12:23
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Kb 23-24 éves koromban. Én festem, a barna meg a sötét lila között szokott mozogni a színskála. Attól függ mikor, melyik színt unom meg.
2020. szept. 20. 12:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!