Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog így valaki is elfogadni? Chron betegséget diagnosztizáltak nálam. Oda kell figyelnem az étrendre és életem végéig gyógyszert kell szednem.
Nekem is Ceohn-om van, volt hogy fel ev alatt volt harom hasi mutetem is, na az kemeny idoszak volt.
Azota, koszonom, meghazasaodtam, van ket gyerekem, dolgozom, napi szinten kerekparozom, extremsportolok.
Ja, hogy neha megy a hasam Megtanulja az ember azt kezelni, nem hatraltat semmiben.
Jaj drága, olyan dolgon aggódsz, amin nincs miért. Én is ezen aggódtam az elején, amikor kiderült a Crohn. Ne félj. :)
Mindenesetre az állami ellátástól menekülni kell, jogos, magánpraxisnál ki kell fizetni a 86 ezret tükrözéshez, ott legalább minőségi munkát végeznek, altatnak rendesen. De ha annyira álommunkád van, én sem értem, ez az összeg pár évente miért lenne akkora probléma.
Én is azt tudom mondani, hogy álommunkám van amiért én is sokat tanultam, de engem ha havonta kellene tükrözni, az sem vágna földhöz pénzügyileg. Végbél ügyileg annál inkább. De az orvos panaszmentes időszakban csak 5 évente javasolja.
A chron betegség is minden embernél más lefolyású, máshogy hatnak a gyógyszerek, más terápia jelent megoldást... Én sebészeti osztályon dolgoztam, kimondottan chron és colitisre specializálódtunk. Elmondhatom, h szinte az összes fiatalnak fogta az ágy mellett a párja a kezét. Sok családos beteg is megfordult nálunk. Biztosan botlassz bele olyan emberekbe is, akik nem akarnak a betegségeddel is együtt lenni, de tapaszalatból tudom, h rengeteg ember elfogadó ilyen téren. Fel a fejjel, rendezd a magánéleted és kitartást!
Nekem egy ilyen betegség nem lenne akadály, h elfogadjam az illetőt páromnak.
Ha szeretnél beszélgetni, vagy bármiben tudok segíteni, nyugodtan írj rám. 30/N
Csak mert látom, hogy a többség nem tudja helyesen leírni:
C-R-O-H-N
CROHN
Crohn
crohn
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!