Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog így valaki is elfogadni? Chron betegséget diagnosztizáltak nálam. Oda kell figyelnem az étrendre és életem végéig gyógyszert kell szednem.
Hogyne lehetne, sokan küzdenek ezzel, vagy más egyéb betegséggel. Sőt, ha betartasz mindent valamennyire kordában is tudod tartani.
Ne is hozd ezt elő azonnal az ismerkedésnél, kicsit később mesélj róla.
Tudsz dolgozni, jársz társaságba, bár tudom,hogy oda kell figyelned arra,hogy hová, mennyi időre mész, mit eszel stb.
Nem lesz ezzel gond, hidd el.
1-es vagyok. Én csak azt írtam,hogy ne azonnal..itt az első/második találkozóra gondoltam, amikor kiderül,hogy egyáltalán kölcsönös-e a vonzalom,van-e a továbbiakra esély.
Ha ezzel már az első randin előjön azt fogja gondolni a másik fél,hogy ez központi téma, óriási probléma, életének középpontja ekörül forog.
Egyébként is, a tünetek, a betegség velejárója, elég kellemetlen, de rendszertelenül előforduló é kordában tartható.
Lehet,hogy amennyiben rögtön, első alkalommal beszél erről, elutasítják, de többedik alkalommal ha megismerik, nem fogják.
Nekem látásproblémám van. Van párom, de ha ismerkednék muszáj lenne elmondanom mert hunyorgok, ismeretlen területen, a térlátásomban korlátozva, botladozhatok.
Amit a kérdező ír nem látható tünet, még WC-re is elmehet szó/indok nélkül.Olyan helyen kell randzni ahol van lehetőség erre.
Ez nem egy élettel összeegyeztethetetlen betegség azért. Odafigyeléssel szép hosszú tünetmentes időszakokat lehet átélni, és hosszú boldog életed lehet. A magyarok elég nagy részének van valamilyen krónikus alapbetegsége sajnos (pl. Pajzsmirigy, cukor,
Vérnyomás gondok, stb.), még fiataloknak is. Így egyáltalán semmilyen hátrányod nem lesz ebből kifolyólag.
"És azért ez nem olyan mint egy pszichés betegség."
Tehát az én szorongásom cikibb, mint a te Chron-od, oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!