Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bànjam vagy ne ?anyagiak miatt
Ismerkedés során úgy jártam van egy lakásom, van jövedelmem, akivel ismerkedtem elvált volt mindent az exnek hagyott, a fele fizujával együtt. Pénzügyileg egy nagy nulla magát sem tudja fenntartani és elvárta volna,hogy becuccoljon hozzám csak úgy.
És Mèg ő adta elő mekkora szemetek a nők és lehúzzák, hát basszus magát sem tudta fenntartani akkor ugyan mit ....
Emiatt vége lett kicsit bánom de másrészt meg nem vagyok hülye hogy egy felnőtt egészséges férfit eltartsak meg ingyen albi legyen neki.
" mindent az exnek hagyott, a fele fizujával együtt. "
És ezt te elhiszed, hogy lemondott a közös vagyon feléről? Valószínűleg semmilyük nem volt és még adósságot is felhalmozott.
Jól tetted!
És férfiként mondom, hogy az ilyen pasi megérdemli a sorsát, ha képes csórón ismerkedni, meg azért is, mert megnősült.
Én meg nem hinnék neki. A fele fizuját garantáltan nem tiltják a felesége miatt. Egy árva fillért nem tiltanának a feleség részére. Valszeg vannak gyerekei és hitelei. Mit mondott? Vannak gyerekei?
A közös házvételben sem hiszek. lehet, a feleség örökségből vette.
Csupasz seggel senki nem hagy ott önszántából milliókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!