Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van az önfejlesztés túltolásának és a nők anyagiakkal való megvásárolásának, ha a férfi külsőre nem vonzó egyetlen nő számára sem?
Nem arról van szó, hogy hanyagolja el magát. Hanem amikor valaki bőven túl van az alapvető szinten és ha a nagy átlagot nézzük (elhízás, iskolázatlanság, ápolatlanság stb.) akkor még statisztikailag túl is szárnyalja az alsó 50%-ot (ami mondjuk Budapesten pont fel sem tűnik senkinek).
Nem tűnik önellentmondásnak az egész? Mert egy dolog, hogy hozd ki magadból az elérhető maximumot. De egyrészt ez nehezen definiálható, mert a sok pénz, plasztikai sebészet, hajbeültetés és egyebek már csodákra képesek. Másrészt akkor az majdnem olyan, mintha prostiznál vagy sugar babyt tartanál, csak nem mondja ki egyik fél sem a konkrét összegeket.
Nagyon rossz dolog a magány, de a kihasználtság érzése még rosszabb. És ha a kihasználtság bizonytalansággal és kételyekkel párosul, az még annál is rosszabb, mint mikor már tudatosan úgy mész bele egy kapcsolatba, hogy ki fognak használni.
Mi értelme úgy egyáltalán azért gürizni, hogy ne szarjanak rád? Ha partner a partner, nem kell megvásárolni. A többivel meg elsősorban magadnak teszel jót.
Sosem értettem azt, aki olyanért pedálozik, aki semmit nem tesz érte.
Az önfejlesztés messze nem csak a külső feljavítását jelenti, kérdező, hanem például az önismeret és az emberismeret fejlesztését is. Új készségek előhozását saját magunkból, a világképünk időnkénti felülvizsgálását, módosítását, esetleg átalakítását.
Ja, és ha neked a fentiek a külsőd javítgatásával együtt csak fölösleges nyűg, amit csak a párkapcsolat reményében csinálsz fogcsikorgatva, akkor jobb, ha az egészet hagyod a francba.
Nem mindenkinek ugyanaz a vonzó külsőre, ha már ennyire ezen akadtál el. Barátnőm szinte az első perctől halálosan szerelmes a férjébe, aki szerintem tényleg csak egy fokkal szebb az ördögnél, mégis tizenakárhány éve együtt vannak, van 3 gyerek is. Másik barátnőm szintén (szerintem) bányarém pasit választott, van 1 gyerek, igaz ők 2 éve elváltak, de a mostani pasija sem szebb az előzőnél.
Szerintem mindenki tetszik valakinek, akkor persze kicsit necces a helyzet, ha az illetőnek az nem tetszik, aki amúgy neki bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!