Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálják ezt a minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják ezt a minimális bért (! ) kereső férfi munkatársaim?

Figyelt kérdés
Nem vicc, 200 ezer alatti keresetű munkatársakról van szó. Ugye itt az oldalon az a hír terjeng sokak által, hogy csóró férfiakkal nem állnak szóba a nők, erre mit láttam a múltkor?! Egyik férfi munkatársamat az utcán egy csinos, nála jóval fiatalabb nővel, aki nyilván a felesége, mert mondta is. Azt hittem, hogy csak álmodok. Mit tudhat ez a férfi, amit mi sokan szintén csóró férfiak nem?

2020. ápr. 13. 21:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Okosabb, helyesebb, jobb a dumája, tud bánni a pénzel, tud spórolni.
2020. ápr. 13. 21:05
 2/32 anonim ***** válasza:
95%

A férfiak agyszüleménye az, hogy csak pénzzel és adoniszi külsővel lehet valaki sikeres a nőknél. A való életben az önbizalomhiány, frusztráltság, ápolatlanság, irigység, irreális elvárások, műveletlenség, butaság, nőgyűlölet és hasonló nemkívánatos tulajdonságok nehezítik meg a párkeresést.

Legyél laza, könnyed. Ha beszélgetsz egy nővel, ne éreztesd vele azt, hogy elkeseredett vagy és ne kapaszkodj bele 20 körömmel, mert ez nagyon visszataszító viselkedés. Legyen hobbid, bővítsd az érdeklődési köröd. Szinte mindenki szereti a pozitív, életvidám embereket nemtől függetlenül, úgyhogy élvezd az életet!

2020. ápr. 13. 21:14
 3/32 anonim ***** válasza:
75%

Lehet a srác tud valamit plusz vannak ambíciói.

Azonban lehet ez sebtapasz effektus is,addig amíg fel nem hozza magát a csaj mentálisan addig beéri gyengébb kaliberral de,amint összekapja magát lapátra teszi a srácot.

2020. ápr. 13. 21:19
 4/32 anonim ***** válasza:
83%
Látom, omlik össze a kis kártyavár és kezditek érteni a dörgést, hogy emberileg vagytok szarok, nem anyagilag.
2020. ápr. 13. 21:20
 5/32 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan nők is válaszolhatnak, akik alacsony keresetű férfival vannak együtt: Mi fogott meg titeket a férfiban? A pénze biztos nem.
2020. ápr. 13. 21:24
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Pl a kulseje, belseje. Hogy nem pitianer, irigy, pl.
2020. ápr. 13. 21:25
 7/32 anonim ***** válasza:
62%
A gyk egy külön világ. Az itt naponta síró pár fiukát nem kell figyelembe venni.
2020. ápr. 13. 21:28
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
A bér nem sokat jelent. Én 120(!) ezret kerestem az első munkahelyemen kb 5 évvel ezelőtt, mert fogalmam sem volt, mennyi a reális bér a szakmában és zöldfülű pályakezdőként örültem, hogy egyáltalán munkám van. A tanárok, közszférások jórésze szintén nem "butagyerek", 150ezer körül keresnek. Szóval a kereseted nem mond el sokat rólad.
2020. ápr. 13. 21:34
 9/32 anonim ***** válasza:
95%
A lényeg lemaradt, szóval mérnök informatikusként 120-at. #8-as voltam.
2020. ápr. 13. 21:35
 10/32 anonim ***** válasza:
94%
A jó szöveg, gondolkodásmód, stílus sokmindenben segíti az embert, és ezzel eladhatóvá válik.
2020. ápr. 13. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!