Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálják ezt a minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják ezt a minimális bért (! ) kereső férfi munkatársaim?

Figyelt kérdés
Nem vicc, 200 ezer alatti keresetű munkatársakról van szó. Ugye itt az oldalon az a hír terjeng sokak által, hogy csóró férfiakkal nem állnak szóba a nők, erre mit láttam a múltkor?! Egyik férfi munkatársamat az utcán egy csinos, nála jóval fiatalabb nővel, aki nyilván a felesége, mert mondta is. Azt hittem, hogy csak álmodok. Mit tudhat ez a férfi, amit mi sokan szintén csóró férfiak nem?

2020. ápr. 13. 21:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Ahol a férfi a nő lakásába költözik ott az már az álomkapcsolat netovábbja, ha csak a rezsi felét kell fizetni."

Na, ez az én szememben már a kitartás esete.

Egy lakásban ugyanis több millió értékű berendezés van, amit a nő rakott össze - nem csak megvett, hanem évek alatt felkutatott, odaszállíttatott, összeszerelt, cipelt, stb.

Ezt pár évente le is kell cserélni, tehát egy lakás fenntartásával, üzemeltetésével folyamatosan dolgozik a nő. Új szőnyeg, ágy, mosógép, stb.

Még az üres lakásnak is van amortizációja.

Évi 2%, a vételár évi 2%-a. Kiadás esetén ezt levonhatod az adóalapból.

Vannak előfizetések (biztosítás, TV, internet, stb.).

Ennek a felét ha nem vállalja át a férfi (munkában és költségben), az már a kitartottság a szememben.

Márpedig nagyon jellemző, hogy csak beülnek a készbe, és a költségeket és a munkát is a nő viszi, mondván, az az övé.

2020. máj. 23. 17:56
 32/32 anonim ***** válasza:

20-as. Rátapintottál a lényegre. Tipikus,- nők által lenézett külsővel megáldva is megtaláltam az igazit.

A véletlen szerencse segített,vagy talán valami felsőbb erő.

Jókor jó helyen.

2020. nov. 25. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!