Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időt kell hagyni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kell hagyni a pasinak amíg válaszol? Ilyenkor gondolkozik vagy mi baja lehet? Érdemes várni vagy tenni valamit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Netes társkereső appon fenn van egy pasi, ott még van adva a Facebook elérhetősége. Gondoltam ezért írok neki Facebookon először nagyon lelkesen fogadta a levelem, örült neki, válaszolt meg minden. Ezután eltűnt 1 hétre a Facebook-ról.

Tegnap liekoltam néhány fotóját hátha eszébe jut válaszolni, erre az volt a reakciója ő szintén lájkolta a képeimet, posztjaimat stb.

De még mindig nem válaszolt az augusztusi 21.en írt üzenetekre. Most mi lehet a baja? Meddig érdemes válaszra várni? Ha bejövök neki miért nem válaszol?

2020. szept. 2. 14:55
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igaz hogy én nem igazoltam vissza neki 2 hétig amikor ismerősnek jelölt... Lehet én is hibás vagyok?
2020. szept. 2. 20:50
 22/27 anonim ***** válasza:
92%
Mit tud ez a faszi, hogy ennyire véded? Miért vagy ennyire elkeseredett, hiszen még csak nem is találkoztál vele, nem is ismered? Mi a fene ennyire vonzó benne?
2020. szept. 2. 20:54
 23/27 anonim ***** válasza:
81%
Szépeket írni meg elküldeni egy verset plusz pár lájkocskát nem nagy energia. Nem kell bután viselkedned egy ilyen szélhámos miatt! Ébresztő, egy vagy a sok közül!
2020. szept. 2. 21:36
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem foglalkozik veled, hidd el! Csak húzza az agyad és ezt élvezi.
2020. szept. 6. 09:48
 25/27 anonim ***** válasza:

jah, akkor meg mire számítasz 2 hétig szivattad...most visszakapod anyuci...

hihetetlen...de tényleg...

nem hallottál olyan mondásról, hogy ne fuss olyan szekér után?..hm?

irok neked valamit, ha valakik igazán egymásnak vannak rendelve, akkor hiába dobod ki az ajtón visszamászik az ablakodon, addig fog utánnad koslatni amig szóba nem állsz vele...ennyi..

vegyünk egy pl: valakit bejeöltél, 2 hét múlva jelöl vissza, felkapod a vizet és leszarod, majd eszébe jutsz, és elkezd megbökni, mivel jópofi vagy dobsz neki egy kis csontot, mert nem vagy undok...hm...nálad most ez a szitu kedvesem....

ki mit vet úgy arat...tartja a mondás...

2020. szept. 6. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:
45%
Ez a farok elúszott...
2020. szept. 6. 15:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Tiltsd le. Egy kretén.
2020. szept. 6. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!