Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időt kell hagyni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kell hagyni a pasinak amíg válaszol? Ilyenkor gondolkozik vagy mi baja lehet? Érdemes várni vagy tenni valamit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Netes társkereső appon fenn van egy pasi, ott még van adva a Facebook elérhetősége. Gondoltam ezért írok neki Facebookon először nagyon lelkesen fogadta a levelem, örült neki, válaszolt meg minden. Ezután eltűnt 1 hétre a Facebook-ról.

Tegnap liekoltam néhány fotóját hátha eszébe jut válaszolni, erre az volt a reakciója ő szintén lájkolta a képeimet, posztjaimat stb.

De még mindig nem válaszolt az augusztusi 21.en írt üzenetekre. Most mi lehet a baja? Meddig érdemes válaszra várni? Ha bejövök neki miért nem válaszol?

2020. szept. 2. 14:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

'Még egy aranyos kis verset is írt nekem'

Biztos lehetsz benne, hogy minimum 50 másik nőnek is elkuldte.

Talonban tart.

2020. szept. 2. 15:33
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mégpedig azért nem mivel látom nem igen online a társkereső appot is alig használja, ebből kifolyólag nem gondolom hogy rajtam kívül még másik 50 nővel írogat. Tényleg hetekig fenn sincs a társkereső appon.
2020. szept. 2. 15:45
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Mi értelme volt feltenni ezt a kérdést? Ha valakit érdekelsz és aktívan fent van az oldalon az nem fog másfél hétig lesz..rni de ezt te nem hiszed el és véded ahogy tudod.
2020. szept. 2. 16:05
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Fájdalmasan buta vagy, de nyugi, szenvedsz majd eleget emiatt :)
2020. szept. 2. 16:07
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha olvasta az üzenetedet és nem válaszol sokáig, akkor kuka.
2020. szept. 2. 16:25
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

HA lenne mondanivalója számodra, akkor írna. Sajnos nem keltetted fel az érdeklődését, nem rajtad járnak a gondolatai.

43F

2020. szept. 2. 16:42
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos nem érdekled eléggé. Nekem is volt ilyen, mond minden szépet amivel "magához láncol" aztán ha nincs jobb hirtelen előtűnik. Ha egy pasit tényleg érdekelsz, akkor az keresni fog még ha kórházban fekszik kómában is, nem lesznek kifogások. Plusz, ha lájkolgatja is a képeidet, de nem válaszol, akkor egyértelmű, hogy NEM AKAR válaszolni.. Tudom, hogy rossz érzés, mert annyira sem tisztel, hogy mondjon valamit.. pont ezért engedd el és tiltsd le inkább, találsz fényévekkel jobbat is!

26L

2020. szept. 2. 17:22
 18/27 A kérdező kommentje:
Ma szívecskével reagált a történtetemre. Nem értem tényleg.
2020. szept. 2. 19:50
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Dehogynem érted csak nem akarod elfogadni. Nyomott egy szivecskét? Tyűha! Rád szant 2 másodpercet! De 5-öt már nem hajlandó ami alatt lepötyögné hogy szia hogy vagy?

Őrült neked mert te írtál neki és semmit nem kellett érted tennie de energiát nem hajlandó belerakni ebbe.

2020. szept. 2. 19:58
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
Kis vers, copy, paste. En nem esnek hanyatt, ha ezek utan meg irna.
2020. szept. 2. 20:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!