Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legfontosabb egy férfiban, hogy férfiként nézzetek rá és össze is jöjjetek vele?
Menthetetlenek vagytok. Leírom,hogy nem ez számít. Saját példával is illusztrálom. Egy barátnőm sincs, akinek mérnök lenne a férje. 0%-ban hasznos. De tudjátok mit, MINDEN nő kizárólag jóképű,pénzes, magas, sportos mérnökkel jön össze. Olyan férfi nem létezik, akinél bármelyik pont nem stimmel és szóbaállt már vele nő. Remélem, ez már jó válasz okostojások.
"A valóság mint olyan, nyilván színesebb, mint én, XY nő valósága, aki rohadtul összejönne már egy zenésszel vagy egy állatorvossal vagy egy dísznövénykertésszel, de valahogy mindig mérnök lesz belőle.🤷🏻♀️"
Az elég érdekes. Volt mondjuk 3 pasid és 1 infós 1 mérnök, 1 közgázos? Nekem az a hülye dumád, hogy intellektus, kifinomult humorérzék, ez tűnt orsító baromságnak. Mérnökökkel, infósokkal, közgázosokkal vagyok 1 épületbe zárva az egyetemen, ismerem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!