Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mi a legfontosabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a legfontosabb egy férfiban, hogy férfiként nézzetek rá és össze is jöjjetek vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 16:40
A kérdező szavazást indított:
mivel nő vagyok, a vonzó arc számomra a vundersőn és szuperszexi
sportos legyen, de ha nem vonzó az arca, kuka
értelmes legyen, de ha nem mérnök, akkor elküldöm Szibériába
apuka pénzelje és az sem számít ha nem dolgozik és belefullad a piálásba
magabiztosabb legyen, mint egy végrehajtó bank, gázoljon át mindenkin
legyen kedves, normális, rendes, udvarias, mert nő vagyok és ezt kell mondanom itt ,,hivatalból"
18 szavazat
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%
Imádnivalóak a szavazásaid. :D
2020. aug. 29. 16:42
 2/36 A kérdező kommentje:
:D de sajnos ez igaz, ha a saját és az ismerős férfiak véleménye alapján indulok ki az egészből, majd mind ezt látjuk. Persze a nők ezt máshogy látják, tudat alattinak, mi pedig ezt számítónak, kegyetlenül céltudatosnak nevezzük.
2020. aug. 29. 16:46
 3/36 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a társkeresésnél kikötésem, hogy NEM jövök össze mérnökkel. Nekem is van diplomám, de azt a sznobizmust nem bírom, amit ők képviselnek.
2020. aug. 29. 16:49
 4/36 A kérdező kommentje:

Nekem is van diplomám, de azt a sznobizmust nem bírom, amit ők képviselnek

Lehet, de ezzel kisebbségben vagy. Mert manapság ha csak ránézek a facebook női ismerőseimre, akkor 250 ből látok 180 nak párt (huszonéves nők), abból a 180 ból mondjuk 150 nek van kiírva a pasi neve, rákatt a pasira és abból a 150 ből 100+ az bizony mérnök (legalábbis az adatlanpán ott az egyetem gépész, villamosmérnöki szaka, vagy mechamérnök vagy mérnökinfós).

2020. aug. 29. 16:53
 5/36 A kérdező kommentje:
Azt persze nem tudom h mind el is végezte e, de tény h 10/9 ilyen ismerősöm ha csúszva is de mind elvégezte (főleg ha fizetősön van), utána meg visszajön úgyis a beleinvesztált összeg.
2020. aug. 29. 16:55
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
3-as én is mérnök vagyok és ugyanígy nem bírom a sok beképzelt kollégát. Azért vannak még normálisak is.
2020. aug. 29. 16:55
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg végignézted az összes női ismerősöd adatlapját?
2020. aug. 29. 16:56
 8/36 anonim ***** válasza:
Kérdező a 4-es írásodra: Azért van annyi mérnök pasi, mert szó szerint minden hülyét felvesznek mérnöki szakra, olyan alacsonyak a ponthatárok. Én se vagyok Einstein, de legalább nem puskáztam végig a főiskolát, mint az a rakás srác, aki csak azért megy oda, mert menő.
2020. aug. 29. 16:57
 9/36 anonim ***** válasza:
74%

Mérnök vagyok, de ez az általánosítás nem szép dolog. Vagyunk sokan normálisak.

27/F

2020. aug. 29. 17:00
 10/36 anonim ***** válasza:
24%
Nekem az önbizalom a férfias! A jelenlegi párom 174cm, de nem áll meg előtte senki sem, a földbetapos mindenkit. Persze komoly beosztásban, vezető szerepben kell helytálnia a munkahelyén, de a magánéletben is hozza a formáját. Nekem a férfi az olyan, hogy bármely helyzetben uralja a dolgokat!
2020. aug. 29. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!