Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mi a legfontosabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a legfontosabb egy férfiban, hogy férfiként nézzetek rá és össze is jöjjetek vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 16:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Látva a sok egyedülálló mérnököt, inkább hátrány ez a szakma, mint előny a párkeresésben.
2020. aug. 29. 19:53
 22/36 anonim ***** válasza:

"3 és 6: A mérnök elég tág fogalom. Lehet informatikus is, vegyész, gépész, bármi. Én érdekes módon a jogászoknál látom a sznobizmust, mérnököknél egyáltalán nem."

Az informatikus az hogy a búba lehetne mérnök? A vegyész és a gépész az mérnök. Aki mérnökinformatikus szakon végzett az meg infós.

2020. aug. 29. 21:57
 23/36 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj meg! Kukáztam egy mérnököt egy nálam 10centivel alacsonyabb, kopaszodó, csúnya, többgyerekes,szakmunkás, csóró pasi miatt.(Utóbbiról később kiderült, hogy kicsit pszichopata is, ő is ment a levesbe.) De na, a hozzállásotokkal van nagyon nagy baj, nem az említettekkel. Tudom,biztos egy undorító tehén vagyok, akit bottal se piszkálnátok meg, de nem. Minden téren magasan az említett "úriember" fölött álltam.
2020. aug. 29. 22:34
 24/36 anonim ***** válasza:
ez szubjektiv, ez az en esetemben eleg tag tud lenni...
2020. aug. 29. 23:27
 25/36 anonim ***** válasza:

Az intellektusa. Bocsánat, de ez a helyzet. Ezzel nagyjából egyenes arányban áll tapasztalataim szerint a kifinomultan gyilkos humorérzék - és ha még magasabb is nálam és nem Quasimodo és Fiona szerelemgyereke, akkor ...

- jó eséllyel kiderül róla, hogy mérnök vagy programozó. :)

Fogalmam sincs miért van ez, de ha nem tudnám, hogy nincs párom, azt kellene gondolnom, hogy a Kérdező valamelyik ismerőse vagyok. :D

2020. aug. 30. 01:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor a tapasztalataid nem fedik a valóságot.
2020. aug. 30. 01:07
 27/36 anonim ***** válasza:

Nyilván nem. A _saját_ tapasztalataimról írtam, ez van odaírva, hogy én,XY nő a kockákra kattanok, és véletlenül _sem_ célirányosan mérnökökre / infosokra "utazom" ismerkedéskor, de eddig szinte nem is volt más végzettségű pasival kapcsolatom. Ja de, egy közgazdásszal. Aki szintén nagyon reál beállítottságú volt.

A valóság mint olyan, nyilván színesebb, mint én, XY nő valósága, aki rohadtul összejönne már egy zenésszel vagy egy állatorvossal vagy egy dísznövénykertésszel, de valahogy mindig mérnök lesz belőle.🤷🏻‍♀️

2020. aug. 30. 01:16
 28/36 anonim ***** válasza:
22: Szerinted miért van a mérnökinformatikus szóban a mérnök előtag? Bármennyire fáj neked, ők is mérnökök.
2020. aug. 30. 09:57
 29/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk a magasság is fontos lehet, van egy 37 éves fiatalember ismerősöm, állatorvos, roppant ügyes, az utóbbi 10 évben jobbat nem láttam tőle (pedig a kutyámat és édesanyám, nagyszüleim kutyáit már vagy 30 helyre elvittük annó, idősebb 50+ éves taasztalt dokikhoz, akik mind ügyetlenül és félre nyúltak a kutyákhoz), de mivel 165 cm magas, így kiesik a nők bűvköréből. Legalábbis barátnője ezer éve nem volt, pedig új lakása van, 7 milliós terepjárója. Szóval szerintem itt a magasság is hunyó lehet, ha a férfi nincs 174 cm legalább.
2020. aug. 30. 11:18
 30/36 anonim ***** válasza:
Na ja: én is 177 cm vagyok, magas sarok nélkül is Ursulának érzem magam a Dr.Bubóból egy nálam alacsonyabb férfi mellett. Sajnos nekem nem megy, pedig kapott esélyt a dolog eddigi 39 évem során párszor. (#25 vagyok)
2020. aug. 30. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!