Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legfontosabb egy férfiban, hogy férfiként nézzetek rá és össze is jöjjetek vele?
"3 és 6: A mérnök elég tág fogalom. Lehet informatikus is, vegyész, gépész, bármi. Én érdekes módon a jogászoknál látom a sznobizmust, mérnököknél egyáltalán nem."
Az informatikus az hogy a búba lehetne mérnök? A vegyész és a gépész az mérnök. Aki mérnökinformatikus szakon végzett az meg infós.
Az intellektusa. Bocsánat, de ez a helyzet. Ezzel nagyjából egyenes arányban áll tapasztalataim szerint a kifinomultan gyilkos humorérzék - és ha még magasabb is nálam és nem Quasimodo és Fiona szerelemgyereke, akkor ...
- jó eséllyel kiderül róla, hogy mérnök vagy programozó. :)
Fogalmam sincs miért van ez, de ha nem tudnám, hogy nincs párom, azt kellene gondolnom, hogy a Kérdező valamelyik ismerőse vagyok. :D
Nyilván nem. A _saját_ tapasztalataimról írtam, ez van odaírva, hogy én,XY nő a kockákra kattanok, és véletlenül _sem_ célirányosan mérnökökre / infosokra "utazom" ismerkedéskor, de eddig szinte nem is volt más végzettségű pasival kapcsolatom. Ja de, egy közgazdásszal. Aki szintén nagyon reál beállítottságú volt.
A valóság mint olyan, nyilván színesebb, mint én, XY nő valósága, aki rohadtul összejönne már egy zenésszel vagy egy állatorvossal vagy egy dísznövénykertésszel, de valahogy mindig mérnök lesz belőle.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!