Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legfontosabb egy férfiban, hogy férfiként
nézzetek rá és össze is jöjjetek vele?
Utolso ketto. (Nem, nem zarja ki egymast, mielott barki hisztizne.)
2020. aug. 29. 17:21
Azért arra kíváncsi lennék hogy ki milyen diplomával ekézi a mérnököket :D
2020. aug. 29. 17:30
Na épp ez az. Mérnököknél diploma az emberség fokmérője. Nem lehet semmi másról beszélgetni velük, mint hogy kinél mennyivel keresnek többet. Én elhiszem, hogy ér annyi pénzt a munkájuk, de ez a csőlátás kapcsolathoz elég kevés.
2020. aug. 29. 17:34
Persze, 150 pasibol 100 mernok.
Mesélj még!
Bár nekem is mérnök a párom, én is az vagyok, de nem vagyok sznob.
Bár lehet szerinted igen, mert elvárok egy bizonyos szellemi színvonalat, amibe műveltség is beletartozik.
2020. aug. 29. 17:34
3 és 6: A mérnök elég tág fogalom. Lehet informatikus is, vegyész, gépész, bármi. Én érdekes módon a jogászoknál látom a sznobizmust, mérnököknél egyáltalán nem.
2020. aug. 29. 17:36
16/36 A kérdező kommentje:
En anno penzugy-szamvitelt vegeztem az egyetemen. De nekem a diplomák nivoja a beka feneke alatt van. Volt egy fizetes szobatarsam es valakinek a rokona volt ott,mindig kulon szobelizett este a tanaroknal, ugy h soha nem tanult es semmit sem tudott. Amire mi egy het tanulassal max kettest kaptunk, arra ő 4 est.
17/36 A kérdező kommentje:
A masik, szoktam egy program kereteben egy kozepiskolaban oktatni penzugyi tudatossagot. Volt egy roma gyerek, 3 as volt mindenbol. De jelentkezett rendortisztire es mivel egy rakas plusz pontot kapott, mivel kisebbsegi, fel is vettèk. Most 3 ad eves, nem tanul semmit, de meg van ott mondva, h mivel 2 roma szaramzasu van az evfolyamon, ha egy szot sem tudnak, akkor is be kell irni nekik az elegsegest.
18/36 A kérdező kommentje:
Noknel nem tudom, hogy megy ez a dolog, de mivel a legtobb no diplomat szerez, ezert jogosnak tartjak ha a parjuk is az, megpedig maguk fölè kalibrálva. Vagyis tudatosan keresik a vezeto kozgazdaszokat, mernokoket. Es meg is erzik elore (vagy nyomoznak utana ismerosok által) ha valaki az.
Szóval, annak van csaja, aki:
- vezető mérnők vagy közgazdász
- minimum 180 cm magas
- jóképű
- sportos
- nem kopaszodik
- egyedül él
Kb. ezek jönnek itt naponta többször szemben. Mivel kb. a nők 70%-nak van kapcsolata, ebből következik, hogy a férfiak szintén kb. 70%-a megfelel ezeknek a követelményeknek.
Vagy mégsem? Ehgésznap itt rinyáltok, a legkülönbözőbb elméleteket gyártjátok, hogy miért nincs nőtök, és természetesen mindig azok a cudar nők a hibásak, ti tökéletesek.
2020. aug. 29. 18:31
Hééé kikérem magamnak...mérnők vagy és messze nem sznob :D
De látom vannak már itt egy páran ...kéne csinálnunk egy prosztó mérnökök klubbot :D
Amint elmúlik a covid és biztonságos lesz kimenni...össze verődhetnénk mi is parkokba laptoppal és és közössen melozhatnánk..meg meg gumicukrot falnánk...sőt ha nagy be vadulunk akár zsiros kézzel is gépelhetünk :O de azt csak tényleg ritkán..Esténként meg nyomnánk keményen az ILLEGÁLT..pl galambokat etetnénk...
Ok lehet nem az IT-soknak kell adni gangxta tippeket :D
2020. aug. 29. 19:45
Kapcsolódó kérdések: