Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autóm/jogositványom férfiként azzal jelentösen (vidéki város,nem Budapest) romlik az esélyem lányoknál/nöknél?
"Minek kocsi, ha nincs jogsi?"
Egyrészt a családi autót néha így is vezetheted, pl apa odaadja, amikor otthon vagy, vagy mentek valahová. Másrészt amikor a barátaiddal mentek kirándulni (akár belföldön, akár külföldön), akkor te is a volán mögé ülhetsz. És úgy mindjárt kényelmesebb, ha több ember cserélgeti egymás közt a sofőrséget, ha messzire mentek. Nekem ezek miatt jó, hogy van jogsim, ha már nincs kocsim.
21-es
365 napból jó ha 1-2 nap van ilyen, ezért kár fizetni a jogsit
Életem során volt vagy 15 autóval dolgom.
Ha olcsót akarsz, akkor vegyél Suzuki Swiftet. Ne ezer évest, csak pár éveset. Azt nem olyan fenntartani, mint egy új A8ast, hogy ha valami elromlik, akkor jó mélyen a zsebedbe kell nyúlni.
Én sosem költöttem havi 50-et kocsira, még a terepjáróra se, pedig az egy legyilkolt horgászautó, egyszer egy traktort is kihúztam vele a sárból.
24
Mennyiből jön ki egy jogsi a kenőpénzekkel ma, nem emlékszem igazán már???
Ugye, ha nincs boríték, akkor elbuksz addig, amíg lesz.A tarifák meg változóak, de a történet-jogsi vége minden szemét kiadással közel 200.000ft?
Persze, most rálestem pár ajánlatra...a 200e még kevés is lesz:DDDD
Találtam olyat, ahol kb 120e, de ahhoz még jönnek az egyéb költségek+kenés...s látom a hivatalos összeg B-re 228.500ft+ a kenés 10-20-30e:DDD
Neked ez nem sok tehát...támogathatnád a srácot;)
Budapesten sokkal drágább a jogsi, mint mondjuk egy 100 ezres városban. A kresz vizsga hasonló mindenhol, de a gyakorlati órák árai közt kemény eltérések vannak.
Szerintem ez full nyomorék hozzáállás, hogy 100% biztosan le kell fizetni az oktatót. 1-2 ilyen esetről hallottam az ismerősi körömben.
Igen, 200 ezer forint nem sok. Én se vagyok gazdag, ez kb egyhavi fizetésem, de a félretett pénzem is csak szűk 5 millió forint, de legalább nem hónapról hónapra tengődök és ha most jönne egy váratlan kiadás, az nem döntene romba anyagilag.
27
"full nyomorék", ha valaki, ekkora összeget nem soknak tekint, de ha elvennék tőled, akkor már sokk is lenne ugye:))
Köszi a "sokkal drágább" információt.
29
Brittek meg a csajaik...nézd meg a nőiket;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!