Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, hogy van jogsim lassan 3 éve, de a forgalmi vizsga óta nem vezettem, mert félek tőle?
3 éve, 27 évesen tettem le a b-s jogsit. Közben sulit is kellett váltanom, nagyon kaotikus volt az egész, épphogy belefértem a 2 évbe. A sikeres forgalmi vizsga után a tanárom odajött, hogy ő ennek ellenére nem ajánlja, hogy vezessek, kéne még pótóra. Az is igaz, hogy, ahogy kell meg lett kenve a vizsgabiztos, bár komoly hibát nem vétettem, szerintem anélkül is átmentem volna.
Azóta nem vezettem, félek tőle, és a kedvem is elment az egésztől. Mozogni nagyon szeretek, ahova lehet sétálok.
Maximum akkor ülnék újra autóba, ha nagyon fontos lenne, életbevágóan.
Nagyon sz.r alak vagyok?
Szerintem ha megkérsz néha egy-egy havert, ismerőst, hogy üljön be melléd, hamar visszarázódsz és nyersz egy kis önbizalmat. Senki se úgy ül be volán mögé vizsga után egyből, hogy jajj, de magabiztos. Én is majd' befostam elsőre, pedig nem vezettem rosszul tanórákon és vizsgán se, nem volt még balesetem és hamar megszoktam. Eleinte mindig ült mellettem valaki, aztán meg már egyedül is mentem mindenhová.
De egyébként meg ha nagyon nincs rá affinitásod, akkor se nem kell erőltetni. Szerintem lehet élni vezetés nélkül is.
Ha nem érdekel a vezetés, akkor nem sok értelme volt megszerezni a jogosítványt. Ráadásul ha 3 éve nem hiányzik a vezetés, akkor ezután már egyre kevésé fog.
Baj majd akkor lesz, ha valami miatt olyan helyzetbe kerülsz, hogy vezetned KELL!
A lehető leghamarabb el kellene dönteni mit is akarsz újra vezetmi vagy végleg elfeledni- mert ezzel a mostani állapotoddal olyan vagy mint egy időzített bomba. :(
Bizonyára nem hiszed el, de nincs olyan, hogy alkalmanként.
Ez nem olyan, mint egy kedvenc regény, amit három, vagy még több év pihentetés után csak úgy leemelsz a polcról és újra belenézel. Ennyi kihagyás -ami még párosul egy "szükséges rossz" hozzáállással is- nagyon nagy kockázatot hordoz magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!