Tegnap elkezdődött a jogosítvány szerzésem (B) utólsó része a forgalmi órák. Előtte én nem vezettem 0 tapasztalat de nagyon élveztem. Nektek hogy ment elsőre? Illetve mennyi óra kellett?
Első órán egy kis pályán voltunk. Először alapjáraton mentünk körbe-körbe, meg elindulás megállás. Emelkedőn való elindulás. Szlalom+pedálkezelés, majd hazafele én kormányoztam és az oktató pedálozott. Iszonyatosan élveztem és kellemesen csalódtam az oktatóban is, mert hallottam előtte pár negatív sztereotípiát... Hiába voltak hibák (satufék, ami után kaptam egy b*zd meg-ot), tök jó volt.
35. órám volt a forgalmi és sikerült is szerencsére elsőre.:)
Én előtte kb 4-5 alkalomml vezettem kb 5-10 perceket. Annyiban segített hogy a váltások jobban menjenek meg a kuplungozás jobban menjen, első alkalommal már észre is vette az oktató hogy vezettem már autót, így hát 1 óra mulva kimentűnk a városi forgalomba,
Nagyon élveztem!
46 óra kellett sajnos 3-dik alkalommal lett sikeres vizsgám, mert a tolatás nagyon nagyon rosszul ment
Még tanulok. A 43. Órán vagyok túl. Nulla gyakorlattal. Itthon sem tudok gyakorolni, csak az oktatóval. Egyre jobbnak érzem, de mivel 50 perceket vezetek, lassabban haladok.
Kb. Szerintem nekem még úgy 20-25 óra kell, hogy helyre kerüljön minden.
Amíg bizonytalanság van, nem érdemes rápróbálni a vizsgára.
Az előző vagyok!
Élvezem én is kezdettől fogva.
Kikapcsol.
3 hete gyorsítottba kértem át magam.
Tegnap betelt a kartonom....
Hétfőn viszik be az NKH-hoz.
Remélem hamar adnak újat, mert olyan kirekesztettnek érzem magam így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!