Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy olyan pasinak barátnőre, aki antidepresszáns szedése miatt nem vezethet?
Ez egy hülyeség. Én is szedtem egy ideig mirtazapint és ugyanúgy vezethettem.
Neked miért nem lehet?
"Nem a kocsi miatt nem lenne, a gyógyszer miatt."
Ja, hogy semmi szorongásos panasza nincs, tök normálisan viselkedik, csak kicsit tompítja a reflexet ezért nem adják meg az alkalmasságit? Akkor ne szedjen gyógyszert, legyen depressziós, hogy legalább ne mondhassa, hogy gyógyszert szed. Akkor meg azért nem kellene a pasi, mert depressziósan viselkedik. Ördögi kör. Köszi ezt az okos megjegyzést.
#5: Ma voltam pszichiátrián enyhe szorongásos panasz miatt, erre antidepresszánst írt fel nekem és azt mondta addig nem vezethetek, ameddig normális nem leszek. Még szerencse, hogy 6 év múlva jár le a jogsi, de ezek után sztem meg se hosszabbítják. Ezért az a tervem, hogy inkább vissza se megyek és nem fogom szedni az antidepresszánst.
Nagyobb baj, ha nem áll fel a faxod és szökőévente egyszer, ha eszedbe jut a szex.
32/f
"Ezért az a tervem, hogy inkább vissza se megyek és nem fogom szedni az antidepresszánst." - hát, nagy hülye lennél, ha ezt tennéd. Egyébként az antidepresszánsok esetében a járművezetéstől való tiltás csak a gyógyszer-beállítás időszakára vonatkozik általában, tehát mondjuk az első 1-2-3 hónapra. (nálam össz annyi volt a különbség, hogy a háziorvos kért a pszichiátertől is egy véleményt mielőtt aláírta az alkalmasságot.)
Egyébként meg én is antidepresszánst szedtem (pánikbetegségre) akkor is, amikor összejöttem a párommal... und? A világon semmit se befolyásolt semmin.
(viszont depressziósan, szorongósan tényleg semmi esélyed egy normális kapcsolatra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!