Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány, ha nincs jogosítványom?
ez is már annyira unalmas kérdés....
persze, hogy hátrány.
A rinya a hátrány.
Majd mentek vonattal vagy a nő autójával.
Mindenképp hátrány, de nem pont a párkeresésben. Nekünk se volt jogsink, mert nem volt rá szükségünk. Viszont, amikor nagyvárosba költöztünk egy kis falu után, azonnal megcsináltuk. Elég ciki volt esőben 1 km-t sétálni a legközelebbi nagyboltig....
De ha normális, akkor lesz az a baja, hogy nem tudod furikázni mindenhova a s.ggét. El lehet menni bárhova vonattal, még Bécsbe is. De én a helyedben megcsinálnám, ugyanis munkahelyi továbblépési lehetőséget is tud adni egy jogsi meg egy kocsi. (Persze, nem tudom mit dolgozol)
Nalam nem lenne hátrány . Az én seggem nem kell cipelni mert tudok utazni BKV -val nem halok bele. Amugy sem szeretek kirándulni , wellnesezni mert engem ezek a programok untatnak és a wellnesst felesleges pénzkidobásnak tartom.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!