Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora hátrány ismerkedésnél az, hogy nem volt még barátnőm?
Miért tart sok lány az ilyen fiúktól?
Ha sok lánnyal lett volna akkor meg az a gond, sok lánynak.
Itt nagyon sokan írták már más fiúknak, és nekem is lányok, hogy nem jönnének össze ilyen fiúval.
21 éves vagyok és nem volt még barátnőm, de nem vagyok már szűz. Tényleg ennyire hátrányos helyzetben vannak az ilyen fiúk a lányoknál?
Szinte esélytelen hogy legyen valamikor barátnőm? :/
Tény, hogy van olyan lány/nő aki nem jönne össze olyan fiúval/férfival akinek még nem volt kapcsolata, de azért ez nincs ennyire kiélezve és koránt sem gondolkodik így minden lány/nő!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha találsz valakit akivel szimpatikusak vagytok egymásnak és megkedvelitek egymást akkor hidd el, hogy nem fogja azt mondani, hogy kedvellek nagyon, de nem akarok veled semmi komolyat, mert még nem volt kapcsolatod.
Tipp: ne a korosztalyoddal ismerkedj, hanem nehany evvel fiatalabbakkal.
Hogy a lanyoknak miert baj ez azon lehet morfondirozni, ennyibol nem lehet megmondani, akarmi is lehet a kifogas. Nekem 21 evesen nem szamitott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!