Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátolja-e a csajozást a jogsi hiánya férfi oldalról, miközben a nőnek pedig van?
Már megint...minek van heti 45 ilyen kérdés?
1.: Ez nem a jogsiról, hanem a lóvéról szól. Azaz, hogy van-e lóvéd jó kocsira, mert hiába a jogsi, ha nincs kocsid, vagy van, de egy 27 éves Suzuki.
2.: Helyrajzi kérdés is. Vidéken, szó szerint az életed múlik a kocsin, mert pl. csak azzal tudsz melózni járni. De nagyvárosban minek?
"Vidéken, szó szerint az életed múlik a kocsin, mert pl. csak azzal tudsz melózni járni."
Ó igen? Kérlek mesélj még!
Lány vagyok, forgalmi vizsga előtt állok (szóval még nincs jogsim, de szeretnék), kocsim már van, nagyon jó kis autó, én nagyon szeretem, bár nem új autó, és nem számít "menőnek" mások szemében (2006-os Skoda Superb).
Nem érdekel, hogy a fiúnak van-e jogsija, vagy sem. :D Hosszú utaknál praktikus lehet, ha felváltva vezetnénk, hamarabb odaérnénk, nem fáradna el annyira az egyik ember, stb. De szeretek vezetni, szívesen vezetek, szóval még örülnék is neki, hogy rám hárulna ez a "feladat".
4.-nek.
Szívesen.
Vidék, Kórház. Ügyeletes rend.
90%-ban kocsival KELL járnunk, mert másképp nem, vagy csak pokoli nehezen tudsz bejárni és hazamenni.
Én pl, ha nincs kocsi éppen, 4-kor kelek, hogy beérjek 7-re. Majd ügyelet, utána haza, amikor a buszra várok 1 órát, és 90 percet utazok haza. És van aki messzebbről jár!
8-as ez egyedi eset.
Én 5 perc alatt ott vagyok a munakhelyemen, ahogy szinte az összes haverom. Apám oda vissza 60km-t ingázik naponta, neki kell a kocsi. Anyám simán odaérne 5-10 perc alatt, de valamiért ő is inkább kocsival megy.
Igazából apámon kívül nem is tudok senkit akinek létszükséglet lenne az autó. Ennyit erről.
9.-nek.
Egyedi?
Sok ember nem csak a kocsival utazik, de az a munkaeszköze, mert azzal viszi a szerszámait például.
Ráadásul vidéken 1 kimaradt járat után 1-2 óra múlva jön a következő, nem 10 perc múlva. És a szomszéd faluba a gyerekért is át kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!